Haberler

Otoyol Kenarında Erkek Cesedi Bulundu (2)

Kimliği BELİRLENDİ İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, otoyol kenarındaki toprak yol üzerindeki hafif ticari araç içerisinde başından tabancayla vurulmuş halde bulunan ve otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan kişinin 50 yaşındaki Atalay Çimen olduğu belirlendi.

Kimliği BELİRLENDİ

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, otoyol kenarındaki toprak yol üzerindeki hafif ticari araç içerisinde başından tabancayla vurulmuş halde bulunan ve otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan kişinin 50 yaşındaki Atalay Çimen olduğu belirlendi. Karabağlar'daki sanayi sitesinde işyeri bulunan oto boyacı Çimen'in, 3 ay önce eşinden boşandığı, ayrıca dün) öğle saatlerinde önceden tanıdığı kişilerin işyerine geldiği onlarla birlikte araca binerek ayrıldığı bir daha kendisinden haber alınamadığı ifade edildi. Çimen'in ölü bulunduğu aracın da kendisine ait olmadığı kaydedilirken, cenazesinin Isparta'da toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adli Tıp Kurumu Karabağlar İzmir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title