Haberler

Otopsisi Tamamlanan Mert'in Cenazesi Kars'a Gönderildi

Kars’ta boş tabyada cesedi bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın’ın cenazesi Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere yeniden Kars’a gönderildi.

Kars'ta boş tabyada cesedi bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın cenazesi Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere yeniden Kars'a gönderildi.

Kars'ta amcasına yemek götürdükten sonra kaybolan ve dün tabyada ölü olarak bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Erzurum'a getirildi. İlk incelemelere göre, boğularak öldürüldüğü şüphesi üzerinde durulan Aydın'ın cesedi, amcası İsmail Aydın'ın da içinde bulunduğu ambulansla Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Hastane morgunda savcının incelemesi ve otopsisinin ardından cenaze Kars'a geri gönderildi.

Hastane morgu önünde amca İsmail Aydın, gözyaşlarına boğuldu.

Cenazenin bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kars'ta toprağa verileceği belirtildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Aydın Mert Aydın Erzurum Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title