Haberler

Otopark Protestosunda Hayatını Kaybeden Karagöz'ün Köyünde Cenaze Hazırlığı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Köyden ve evden detay görüntü-Elmalı köyü muhtarı Mustafa Ceyhan konuşma-Elmalı Elvanseydi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Tosun'un konuşması-Mehmet Karagöz ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çekilmiş fotoğrafı ÇANKIRI - Ankara Ulus'ta esnafın otopark protestosu sırasında hayatını kaybeden Mehmet Karagöz'ün Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Elmalı köyünde hüzün var.Köyde cenaze hazırlıkları sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Köyden ve evden detay görüntü- Elmalı köyü muhtarı Mustafa Ceyhan konuşma- Elmalı Elvanseydi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Tosun'un konuşması- Mehmet Karagöz ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çekilmiş fotoğrafı ÇANKIRI - Ankara Ulus'ta esnafın otopark protestosu sırasında hayatını kaybeden Mehmet Karagöz'ün Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Elmalı köyünde hüzün var.Köyde cenaze hazırlıkları sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Ceyhan Mehmet Karagöz Mehmet Tosun Elmalı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

Her sokağı otoparka, her köşebaşını bufeye çeviren Büyükşehir mafyasının geldiği nokta budur. Yaptığı asfaltın parasını orada oturandan alan ama ona sormadan sokağı birilerine otopark olarak kiralayan belediye başkanı başta olmak üzere birinci derecede sorumludur bu cinayetten. Ama onlar artık kanıksadılar ölümleri paraya tahvil etmek en iyi yaptıkları iş oldu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title