Haberler

Otomotiv Test Merkezi İçin Geri Sayım Başladı

Bursa’nın Yenişehir ilçesine yapılması planlanan “otomotiv test merkezi” için 935 bin dönüm arazi kamulaştırıldı.

Bursa'nın Yenişehir ilçesine yapılması planlanan "otomotiv test merkezi" için 935 bin dönüm arazi kamulaştırıldı.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'de 4200 dönüm arazi üzerine kurulacak otomotiv test merkezi için acele kamulaştırma yapıldığını söyledi. Şahin, "Vatandaşlarımıza ait 935 dönüm arazi için 38 milyon TL fiyat belirlenerek bu para TSE tarafından arazi sahiplerinin hesaplarına yatırıldı. Türkiye için çok önemli olan ve dünyada 8'incisi Yenişehir'e yapılacak otomotiv test merkezinin hayata geçirilmesi için çok büyük emekler harcayan ve her zaman yanımızda olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fikri Işık'a Yenişehir ve Bursa adına teşekkür ediyorum" dedi.

Artık otomotiv test merkezinin yapılması için hiçbir engelin kalmadığını belirten Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Proje çalışmaları devam ediyor. Hemen akabinde yatırıma başlanacak. Halkımıza ait 935 dönüm arazilerin bedeli için 38 milyon TL TSE tarafından arazi sahiplerinin hesaplarına yatırıldı. Toplam 4200 dönümlük arazi var. Şimdi milli emlak tarafından diğer yerler TSE'ye devredilecek ve ülkemizin yüz akı olan yatırıma başlanacak diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Hüseyin Şahin Yenişehir Ak Parti Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title