Haberler

Otomotiv Sektörünün Kalbi İstanbul'da Atacak

Dünyada ve Türkiye'de otomotiv sektörünün tüm yönleriyle ele alındığı Dünya Otomotiv Konferansında (WAC) otomotiv ve lojistik sektörünün geleceği konuşulacak.

Dünyada ve Türkiye'de otomotiv sektörünün tüm yönleriyle ele alındığı Dünya Otomotiv Konferansında (WAC) otomotiv ve lojistik sektörünün geleceği konuşulacak.

WAC'dan yapılan açıklamaya göre, 29-30 Kasım 2016 tarihlerinde Silence İstanbul Kongre Merkezinde sektörün önde gelenleri bir araya gelecek. Yerli ve yabancı konuşmacılarla otomotiv sektöründeki gelişmelerin ve trendlerin tüm yönleriyle ele alınacağı WAC, bu yıl 3. kez gerçekleşecek.

Worldwide Partnerships'in organize ettiği konferansta, WAC bu yıl 450'nin üzerinde katılımcıyla sektörü tüm boyutlarıyla analiz edecek.

Ekonomi Bakanlığı, Sanayi Bakanlığı, Borusan Lojistik, Ford Otosan, Tofaş Fiat, Aston Martin, TÜBİTAK MAM, IBM, Siemens, OPET, Bosch ve Panasonic gibi çok sayıda firmanın yer alacağı konferansa, Almanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra Amerika, Katar, İran ve Rusya gibi ülkeler de temsilcileriyle katılım sağlayacak.

Konferansın ilk gününde global trendlerin Türk otomotiv endüstrisini nasıl etkileyeceği, son yıllarda büyük öneme sahip olan Endüstri 4.0 ile beraber dijitalleşmede Türkiye'nin konumu ve sektöre etkileri tartışılacak.

Transatlantik Anlaşması ve AB Gümrük Birliğ'ndeki güncel bilgilerin de paylaşılacağı konferans, dijital dönemde tedarik zinciri ve lojistik firmaları ile iş birliğinin otomotiv sektörüne nasıl yön vereceğinin konuşulmasıyla ilk gününü tamamlayacak.

İkinci gün ise Türkiye ve dünyada akıllı ulaşım sistemi hakkındaki gelişmeler ve altyapı çalışmalarıyla teknoloji sektörü değerlendirilecek. Elektrikli araç ve batarya teknolojilerinin de konuşulacağı WAC, sürücüsüz ve bağlı araçlar hakkındaki çalışmaların paylaşılmasıyla son bulacak.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title