Haberler

Otomotiv Kampanyalarında "Faizsiz" Yarış

Yıl sonunun gelmesiyle kotalarını doldurmak için kampanya yarışına giren otomotiv sektörünün temsilcileri, müşterilerinin karşısına pek çok seçenekle çıkıyor.

Yıl sonunun gelmesiyle kotalarını doldurmak için kampanya yarışına giren otomotiv sektörünün temsilcileri, müşterilerinin karşısına pek çok seçenekle çıkıyor. Sektör temsilcileri, bu yıl tüketicilerine en çok faizsiz kredi seçenekleri sunuyor.

Geride kalan 11 ayda yüzde 31 büyüme kaydeden otomobil ve hafif ticari araç pazarındaki payını artırmak isteyen markalar, yılın tamamlanmasına sayılı günler kala önceki yıllardaki gibi kampanya yarışına girdi.

Bu kapsamda yıl sonu hedeflerini tutturabilmeyi amaçlayan firmalar, tüketicilere önceki yıllarda olduğu gibi indirimler, sıfır faizli taksit, peşinatsız ve uzun zamana yayılan vade seçeneği gibi cazip teklifler sunuyor. Otomotiv firmaları arasında kıyasıya rekabet yaşanırken, düzenlenen kampanyalar ise tüketicileri sevindiriyor.

Bu yıl döviz kurlarındaki hareketlilik ve yüksek faizler nedeniyle otomotiv sektöründeki kampanyalar, faizsiz kredilerde yoğunlaştı. Firma temsilcileri, faizsiz kredilerin bu yıl daha önceki yıllara göre tüketicilerden daha fazla ilgi gördüğünü dile getiriyor ayrıca sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyen ve nakit parası olan tüketicilerin bile faizsiz kredi kampanyalarından yararlanmak için borçlandığı belirtiliyor.

Renault ve Dacia

Renault, 31 Aralık 2015'e kadar geçerli kampanyası kapsamında müşterilerine sıfır faizle yeni bir araç alma imkanı sağlıyor. Dacia da binek otomobil ve hafif ticari araç satın alan tüketiciler için sıfır faizli kredi kullandıran markalardan.

Kampanya kapsamında 12 bin lira kredi için 4 yıl, 18 bin lira kredi için 18 ay ve 48 bin lira için 12 aya kadar sıfır faizli kredi ile ödeme seçenekleri bulunuyor. Bu vadeleri aşan ödeme taleplerinde ise müşteriler, en fazla 48 bin lira ve 48 ay vade için kredi koruma sigortası ile yüzde 0,99, kredi koruma sigortasız yüzde 1,04 faiz oranıyla kredi kullanabiliyor.

Citroen'de 25 ay faiz yok

Citroen, yılın son ayında müşterilerine binek modellerinde fiyat indirimi ve cazip faiz seçeneği sunuyor. Yıl sonuna özel kampanya kapsamında müşteriler, aralık ayı süresince C-Elysee'de 9 bin 500 liraya, C4 Cactus'te 6 bin liraya, C4 modelinde 5 bin 500 liraya, C4 Picasso modelinde ise 7 bin liraya varan indirim imkanına sahip olacak.

Citroen'in faiz kampanyası aralık ayında devam ederken, C1, C3, C4, Grand C4 Picasso, C4 Cactus ve C-Elysee modellerinin tüm versiyonlarında 25 bin liralık kredi kullanımına 25 ay ve sıfır faiz imkanı sunuluyor.

Ayrıca 5 kişilik Citroen C4 Picasso için 50 bin liralık kredi kullanımına 25 ay sıfır faiz avantajı sağlanıyor.

Fiat'taki kampanyalar

Faizsiz kredi seçenekleriyle sektörde fark yaratmak isteyen markalar arasında Fiat da yer alıyor.

Fiat, 500 ailesinde 30 bin lira için 24 ay, Egea da 24 bin için 20 ay, 30 bin lira için 15 ay, Linea veya Panorama araçlarda 18 bin için 12 ay faizsiz seçenekler sunuyor. Ayrıca modele göre farklı indirimlerden de yararlanılabiliyor.

- 40 bin liraya sıfır faiz

Alfa Romeo, Koç Fiat Kredi'nin desteğiyle aralık ayına özel düzenlediği kampanya kapsamında 40 bin TL'ye kadar 24 ay vadede faiz almıyor.

Aralık boyunca tercihini Alfa Romeo Giulietta'dan yana kullanacak olan otomobilseverler, 40 bin TL'ye kadar 24 ay vadeli ve 0 faizli kredi kampanyası fırsatından faydalanabiliyor. Bu marka, ayrıca 72 bin 820 liradan başlayan anahtar teslim fiyatına sahip Giulietta model ailesinde aralık boyunca 2 bin 500 lira tutarında takas desteği sunuyor.

Jeep de faizsiz kervanında

Jeep'in yılın son fırsatlarını düzenlediği kampanya kapsamında 91 bin liralık anahtar teslim fiyatına sahip olan 1,4 litre benzinli otomatik şanzımanlı Renegade modeli için yüzde 0 faizle 40 bin liraya kadar 18 aya varan vadeli kredi kampanyası yoğun ilgi görüyor.

Jeep Wrangler modelinde yüzde 0,94 faizle 80 bin liraya kadar 12 ay vadeli, Jeep Grand Cherokee modelinde de yüzde  0,99 faizle 90 bin liraya kadar 18 ay vadeli kredi fırsatı sunuluyor. Jeep'in Cherokee modelinde ise 100 bin liraya kadar yüzde 0,97 faizle 18 ay vadeli kredi imkanı sağlanıyor.

Toyota'da indirim ve taksit erteleme

Toyota, 2015'in son kampanyasında 8 bin liraya varan indirim, 6 ay taksit erteleme uygulaması, uygun faiz ve vade seçenekleri sunuyor.

Aralık kampanyasıyla Corolla'da 5 bin liralık, Auris, Auris Touring Sports, Yaris ve Verso modellerinde 3 bin liralık indirim sunuluyor. Tüm RAV4 modellerinde indirim 8 bin liraya ulaşırken, tüm Avensis modellerinde 7 bin lira, tüm Yaris Hybrid modellerinde ise 5 bin lira indirim bulunuyor.

Aralık ayında Corolla 52 bin 500 liradan, Yaris 41 bin 100 liradan ve Yeni Auris 51 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Yaris Hybrid 59 bin 700 liralık fiyatıyla, Avensis de 75 bin 400 liradan başlayan fiyatıyla kullanıcılarını bekliyor.

Ayrıca, kampanyadan yararlanmak isteyenleri Toyota Finans'ın 48 aya kadar uzanan vade seçenekleri ve yüzde 1,27'den başlayan faiz oranları bekliyor. Toyota Finans Sistemi'nin avantajlarıyla Toyota'larına hemen kavuşanlar, ödemelerine istedikleri takdirde 2016 yılının Temmuz ayında başlayabiliyor.

İnsignia da taksit 1 yıl sonra başlıyor

Yıl sonu kampanyaları kapsamında indirimleri tercih eden Opel, aralık ayı kampanyasıyla, sınıfının en sessiz 1,6 dizel otomatik motoruna sahip olduğu belirtilen Insignia'yı 100 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.

Opel Insignia modeli için "Şimdi Al Bir Yıl Sonra Öde" kampanyası ile Opel müşterileri ilk taksit ödemelerini 12 ay sonrasında gerçekleştirebilecek.

Insignia, aralık ayı finansman kampanyası kapsamında otomobil bedelinin yarısı kredilendirilebilecek olup, 50 bin liraya 36 ay vadeli ve yüzde 1,27 faiz oranıyla kredi imkanı sağlanıyor.

Kaynak: AA / Yerel

Citroen Opel Fiat Jeep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title