Haberler

Otomotiv İşçilerinin İş Bırakma Eylemi

Güncelleme:

Eskişehir'in İnönü ilçesindeki Ford Otosan fabrikasında iş bırakma eylemini sürdüren işçilerin yakınları, çalışanlara gıda ve battaniye yardımında bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Fabrikadan genel görüntüler- Top oynayan işçiler- Aile yakınlarının ziyaretleri - İşçilerin yakınları, çalışanlara gıda ve soğuktan korunmak için battaniye getirdi Eskişehir'in İnönü ilçesindeki Ford Otosan fabrikasında iş bırakma eylemini sürdüren işçilerin yakınları, çalışanlara gıda ve battaniye getirdi.Kamyon ve çekici üretim tesislerinde çalışan işçilerin, sabah saatlerinde başlattıkları eylem devam ediyor. Yaklaşık 500 kişilik grubun eylemi nedeniyle fabrikanın tüm bölümlerinde üretim durdu.Fabrika dışında toplanarak, eyleme destek veren işçi yakınları, çalışanlara yiyecek, içecek ve soğuktan korunmalara için battaniye getirdi. Eyleme katılan işçilerin zaman zaman fabrikadaki boş alanda maç yaptıkları gözlendi.

Kaynak: AA / Güncel

Ford Otosan Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title