Haberler

Otomotiv Fabrikaları Bakım İçin Durunca Ro-ro Gemileri Körfez'e Demir Attı

Güncelleme:

Türkiye'nin otomotiv üssü Kocaeli'de, otomotiv firmalarının yıllık bakım nedeniyle üretimi durdurması sonucu, ro-ro gemileri de Körfez'e demir attı.

Türkiye'nin otomotiv üssü Kocaeli'de, otomotiv firmalarının yıllık bakım nedeniyle üretimi durdurması sonucu, ro-ro gemileri de Körfez'e demir attı. Şu anda İzmit Körfezi'nin İzmit ve Gölcük açıklarında 5 dev ro-ro gemisi fabrikaların üretime başlamasını bekliyor.

YILLIK BAKIMLAR BAŞLADI

Bu yıl, önce Bursa'daki fabrikalarda başlayıp Ford Otosan'ın Gölcük fabrikasına da sıçrayan işçi eylemleri nedeniyle otomotiv sektörü üretim açısından zor günler geçirdi.

İşçi eylemlerinin sona ermesi, işyerlerindeki üretim bandında çalışan işçiler arasında yapılan değişikliklerin etkisiyle fabrikalarda normal üretim akışına geçilmesi de bir süre gecikti. Bunlar sağlandıktan kısa süre sonra da, başta Ford Fabrikası olmak üzere otomotiv sektörü bu kez yıllık bakım için üretimi durdurdu.



FORD OTOSAN'DA ÜRETİM 16 AĞUSTOS'TA

Ford Otosan Gölcük Fabrikası'nda da, bakımda çalışanların dışında tüm işçilere 5 Ağustos'tan itibaren izin verildi. Fabrikalarda üretim olmayınca araç taşıyan ro-ro gemileri de İzmit Körfezi'ne zorunlu demir attı. Şu anda sadece İzmit Körfezi'nin İzmit ve Gölcük açıklarında 5 dev ro-ro gemisi üretimin başlamasını bekliyor.

Türk-Metal Sendikası yetkilileri, Ford Otosan Gölcük Fabrikası'nda 16 Ağustos Pazar gece yarısından itibaren ilk vardiya işçilerinin işbaşı yapacağını ve fabrikanın bu tarihten itibaren üretime yeniden başlayacağını bildirdi. -



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Gölcük Otomobil Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (5)

Almanyali:

Bu Gazeteciler Tam Vatan Haini Borsaya Zarar Verebilmek Icin Alcakca baslik Atiyorlar Türkiye Demir Atti diye almanyada otomobil fabrikalarida Tatile girdiklerinde bakim yapiliyor fabrikaya Girseniz Fabrikayi Yikiyorlar Sanarsiniz Ama Hic bir Gazete Almanya Demir atti yazmiyor Bu ne Adiliktir Yazi Basliklarina Dikkat etmek gerekmezmi Gazetecilik bu deyil

5
0
yanıtYanıtla
HÜSEYINAdinizi Yazin:

BELCİKA FORD: sen ne anlatiyorsun, , anlamadimki, , -sen arabalari trene yüklüyordun, evraklari dolduruyordun, arkadaslarina bunlar türkiyeye gidecek zarar vermeyin diyorsun, , , ben böyle anladim. - iyide zarar gelirse sen mi ödeyeceksinn, , hayret bir sey yahu, , o sigortadan fazlasiyla alacak, onlar keske zarar görse diyorlar, , arkadasim sen bunlari düsünme. . . boooossss ver

0
1
yanıtYanıtla
belcika ford:

vay be belcikada forda calisiyordum trenlere ford mondeo yukluyordum kaata yaziyoldu turkiye kocaeli belcikaliliara soyluyodum bu arabalar turkiye gidiyor yavas surun xd arabayi maf etmeyin diye benim memleketime gidiyor

0
0
yanıtYanıtla
Şututgart:

Almanların bizde olmayan iyi tarafını aldım: Konu ülke menfaatı oldumu sağ sol liberal hristiyan dinsiz.....daha ne varsa bir olurlar. Dünyanın en iyi milliyetcileri almanlardır.

0
0
yanıtYanıtla
Şututgart:

Porsche de çalışıyorum. Porsche bu yıl 4 hafta firmayı kapattı(normalde her yıl 3 hafta). Almanya demir attı , porsche demir attı , yan sanayiler demir attı almanya battı yıkıldı...ne bild ne spiegel ne welt ne faz te birşey yazıyor . Ne tuhaf

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title