Haberler

Otomobilsiz Kent Günü Etkinliğinde Pedal Çevirdiler

16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen Otomobilsiz Kent Günü etkinliğinde Kayseri’de çok sayıda vatandaş bir araya gelerek bisiklet sürdü.

16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen Otomobilsiz Kent Günü etkinliğinde Kayseri'de çok sayıda vatandaş bir araya gelerek bisiklet sürdü.

Avrupa Birliğine Uyum Dayanışma ve Yönlendirme Kurulu Çevre ve Kentleşme Komisyonu Koordinatörü Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Dış İlişkiler AB koordinasyon Merkezi organizatörlüğünde Perşembe Akşamı Bisikletçileri işbirliği ile ' Sağlıklı Yaşam İçin Bisikleti Seçin' Kayseri'de sloganıyla bisiklet sürüş etkinliği düzenlendi.

Kayseri bir alışveriş merkezi'nin önünde buluşan Perşembe Akşamı Bisikletçileri Grubu üyeleri ve çok sayıda vatandaş Cumhuriyet Meydanı'na kadar bisiklet sürdü. Etkinliğe Kayseri Vali Yardımcısı Dr. Yasemin Özata Çetinkaya,Perşembe Akşamı Bisikletçileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title