Haberler

Otomobilin Pülümür Çayı'na Düşmesi

Tunceli'de otomobilin Pülümür Çayı'na düşmesi- Suda kaybolan 3 yaşındaki kız çocuğunu arama çalışmaları sürdürülüyor Tunceli'de otomobilin Pülümür Çayı'na düşmesi sonucu suda kaybolan 3 yaşındaki kız çocuğunu arama çalışmaları devam ediyor.

Tunceli'de otomobilin Pülümür Çayı'na düşmesi- Suda kaybolan 3 yaşındaki kız çocuğunu arama çalışmaları sürdürülüyor Tunceli'de otomobilin Pülümür Çayı'na düşmesi sonucu suda kaybolan 3 yaşındaki kız çocuğunu arama çalışmaları devam ediyor. Tunceli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Tunceli Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri ve vatandaşlar, sabah saatlerinden itibaren Pülümür Çayı'nda 3 yaşındaki Cümeysa Kavus'u bulmak için çalışma yapıyor.Arama kurtarma çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirten Tunceli İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Değirmenci, "Dün 16.00'da trafik kazası ihbarı almıştık. Araçta bulunan 6 kişiden 5'ini kurtardık ama kayıp çocuğumuzu hala bulamadık" diye konuştu.Çocuğun babası Yunus Kavus'un iş arkadaşı Nihat Yüce de basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Çocuğun doğum gününü geçen ay kutlamışlardı. Babasıyla Muş'ta beraber görev yapıyoruz. Cıvıl cıvıl bir çocuktu" dedi.Dün, Tunceli-Erzincan karayolunun 45. kilometresinde virajı alamayarak Pülümür Çayı'na düşen Mehmet Sait Sevgi yönetimindeki otomobilde bulunan 5 kişi kurtarılmış, 3 yaşındaki kız çocuğu suda kaybolmuştu. -Pülümür Çayı'na uçan aracın görüntüsü-Arama kurtarma ekipleri-Tunceli İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Değirmenci'nin konuşması

Kaynak: AA / Güncel

Pülümür Çayı Tunceli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

selo canmobilWeb@haberler.com:

cok zor cok alah dusmanimin basina vermesin cok derin su cokda soguk uc kisiyi cikartmislar cok sukur alah razi olsun cikaranlardan isalah kucuk kizda bulunur biran once ailenin sucu yok bu olayda

4
0
yanıtYanıtla
Lokman AKTAŞmobilWeb@haberler.com:

Arkadaşlar söylenmez ama doğrular adına söylemeliyim. Olaydan hemen sonra oradaydım. İlk müdahaleyi ben yaptım sonra yüzücü olduğunu söyleyen bir arkadaş geldi. Bize halat attılar. Aracı halat ağaca bağladı çünkü şu çok etkili akıyordu. Uzatmayayım erkek çocuğu aldık kıyıya çıkardık 7-8 kişi olmuştuk. Bu arada ambulans gelmişti afad tan önce. Afad la yine bize yardım etti kadını ve adamı çıkardık. Çocuğu bizzat sırtımda taşıyıp çıkardım. Anne - baba 50 m aşağı suyun karşı kıyısına sürüklenmiş durumları iyidir. Küçük kız annesinin kucağındaymış. Onu hiç bulamadık. Uzun süre soğuk suda didindik ayaklarım yara bere için de kayaları çarptım Allah rızası için ama afad bunu kendi şovunda çevirmemeli. Aracın içinde o çocuğu gördüm öleceğimi 4 çocuğuma kavuşmayacağımı bilsem yine o suya girecektim. Yine girerim.

4
0
yanıtYanıtla
Lokman AKTAŞmobilWeb@haberler.com:

Bu arada amacım afad ı kötülemek değil. Allah onlardan da 112 ekibinden de razı olsun. Orda yardım eden herkesten. Görüntüde de görünen araca bağlı kırmızı halatın sahibinden de Allah razıolsun o halat çok işimize yaradı.

3
0
yanıtYanıtla
DAVUT:

BU KADAR DERINLIKTE ARABADAKI ALTI KISIDEN ÜC YASINDAKI BIR KIZ COCUGUNA HIC BIRI SAHIP CIKAMAMIS MI. ?

3
0
yanıtYanıtla
e.amobilWeb@haberler.com:

Burda kimsenin Anne Babayı suçlamasına gerek yok onların çekti acıyı Rabbim kimseye yasatmazin inşallah Yavrumuz tez zamanda bulunur hiç değilse bir mezarı olur Allah sabır versin çok kötü bişey

2
0
yanıtYanıtla
özden:

o yolu yapmayan akp suçludur. . Ölen o yavrunun katili akp hükümeti ve ulaştıma bakanıdır. . Katil akp hükümeti. . Yol değil, keçiyolu. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title