Haberler

Otomobilin Motorundan 34 Bin TL ile Altın Çıktı

Tokat’ta telefonla dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen şahısların kullandıkları otomobilin motor kısmından 34 bin TL para ile altın çıktı.

Tokat'ta telefonla dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen şahısların kullandıkları otomobilin motor kısmından 34 bin TL para ile altın çıktı.

Edinilen bilgiye göre; Tokat'ta telefonda kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar emekli öğretmen F.P'ye 'kimlik bilgilerin terör örgütünün eline geçti, cinayet işlenirse suç senin üzerine kalacak' şeklinde tehditte bulundu. Zanlıların sözlerine inanan emekli öğretmen Tokat Devlet Hastanesi arka tarafındaki köprü yanında bulunan aracın altına poşet içerisinde 22 Bin TL ile 500 Dolar bıraktı. Emekli öğretmenin oradan ayrılmasının ardından dolandırıcılar parayı alarak kaçtı. Dolandırıldığını bir süre sonra fark eden yaşlı adamın ihbarı üzerine zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.

34 BİN TL İLE ALTINLAR OTOMOBİLİN MOTOR KISMINDAN ÇIKTI

Polisin tespit ettiği dolandırıcılar yapılan koordineli takip sonucu Amasya'da yakalandı. Şahısların kullandıkları otomobilin motor kısmında yapılan aramada 34 bin TL, 500 Dolar, 6 adet bilezik ile 3 adet altın, çok sayıda kredi kartı ve 4 adet cep telefonu ele geçirildi.

Tokat'ın Reşadiye ilçesi ile Niğde ve Nevşehir'de benzer dolandırıcılık olaylarına karıştıkları tespit edilen zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. M.D (22) ile A.D (35) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title