Haberler

Otomobilin Daldığı Durakta Ölenlerin Sayısı 5'e Yükseldi

Bursa'nın Merkez Nilüfer İlçesi'nde Aşırı Hız ve Yağış Nedeniyle Kayganlaşan Yolda Kontrolden Çıkan Otomobilin Otobüs Durağında Bekleyenlere Çarpması Sonucu Yaralanan 51 Yaşındaki Cevriye Tokpınar da Yaşamını Yitirdi. Tokpınar ile Birlikte Kazada Ölenlerin Sayısı 5'e Yükseldi. Gözaltına Alınarak Adliyeye Sevk Edilen Otomobil Sürücüsü 22 Yaşındaki Atıl Arda Y., "Herkesten Özür Diliyorum" Dedi.

Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi'nde aşırı hız ve yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobilin otobüs durağında bekleyenlere çarpması sonucu yaralanan 51 yaşındaki Cevriye Tokpınar da yaşamını yitirdi. Tokpınar ile birlikte kazada ölenlerin sayısı 5’e yükseldi. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen otomobil sürücüsü 22 yaşındaki Atıl Arda Y., “Herkesten özür diliyorum” dedi.

KORKUNÇ KAZADAN FOTOĞRAFLAR

Kaza, Bursa-İzmir Karayolu Küçük Sanayi Kavşağı yakınlarında dün meydana geldi. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi Atıl Arda Y. yönetimindeki otomobil, kontrolden çıkarak bir süpermarket önündeki otobüs durağına daldı. Kazada, durakta bekleyen 47 yaşındaki Semra Çetin, 65 yaşındaki Resmiye Yurteri, 21 yaşındaki Ebru Candaş ve 43 yaşındaki Hikmet Dikici öldü. Kazada, 60 yaşındaki Ahmet Tokpınar ile eşi, 51 yaşındaki Cevriye Tokpınar da yaralandı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Cevriye Tokpınar, tüm müdahalelere rağmen sabaha karşı kurtarılamadı.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan ve gözaltına alınan otomobil sürücüsü Atıl Arda Y., bu sabah adliyeye çıkarıldı. Emniyet Müdürlüğü çıkışında gazetecilerin sorularına yanıt veren Atıl Arda Y., “Herkesten ve tüm ailelerden özür diliyorum. Onları anlayabiliyorum. 7 yaşındaki kız kardeşim Cansu'yu trafik kazasında kaybettim. Aşırı hız yoktu, öndeki araba beni sıkıştırdı” diye konuştu.

Atıl Arda Y., ‘Dikkatsiz ve tedbirsiz araç kullanarak birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet vermek' suçundan mahkemeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title