Haberler

Bartın'da Otomobilin Çarptığı Hamile Kadın Yaralandı

Güncelleme:

Bartın'da, kızı 8 yaşındaki Işılsu ile yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı 5 aylık hamile 28 yaşındaki Hümeyra Dayan hafif yaralandı. Işılsu, "Kardeşime bir şey oldu mu?" diyerek ağladı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında kent merkezinde Hamam Sokak'ta meydana geldi. Okan Olgun yönetimindeki 67 DY 113 plakalı otomobil, elinden tuttuğu kızıyla yolun karşısına geçmek isteyen Sümeyra Dayan'a çarptı. 5 aylık hamile olan Sümeyra Dayan hafif yaralandı. Dayan'a ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Karnını tutarak gözyaşlarına boğulan Dayan, kaldırıma oturan bir kadının kucağına uzanarak ambulansın gelmesini bekledi. Bu sırada Işılsu da annesinin elini tutarak, "Kardeşime bir şey oldu mu?" diye ağladı.

Çevredekilerin sakinleştirdiği Işılsu, gelen sağlık ekibinin müdahalesi sırasında da annesinin elini bırakmadı. Ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dayan ve karnındaki bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Sürücü, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hümeyra Bartın Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title