Haberler

Otomobilin Çarptığı 2 Kişi Ağır Yaralandı

İZMİR'in Konak İlçesi'nden Balçova yönüne giden otomobilin çarptığı 1'i bisikletli, diğeri yaya olan 2 kişi ağır yaralandı.

İZMİR'in Konak İlçesi'nden Balçova yönüne giden otomobilin çarptığı 1'i bisikletli, diğeri yaya olan 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza, saat 03.30 sıralarında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda meydana geldi. Konak'tan Balçova yönüne giden 28 yaşındaki V.A. yönetimindeki 35 MEH 52 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen 32 yaşındaki Hıdır Ballı ile bisikletli 29 yaşındaki Mürsel Toprak'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle Ballı ve Toprak yola savrulurken, sürücü V.A. otomobiliyle  yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine sevk edilen sağlık ekipleri ambulansla Ballı'yı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Toprak'ı ise Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Ballı ve Toprak'ın durumunun ağır olduğu ifade edildi. Çevredeki Mobese  kamera kayıtlarını  incelemeye alan polis, V.A.'yı kısa sürede yakalarken, Ballı ve Toprak'a çarpıp kaçtığı otomobili de Balçova İlçesi'ndeki bir sokakta terk edilmiş halde buldu. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balçova Konak İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title