Haberler

Bir Simit 115 Bin Liraya Mal Oldu

Güncelleme:

Adana'da iş adamının, borcunu ödemek için bankadan çektiği paranın 115 bin 700 lirası, arkadaşı simit almaya gittiği sırada, hırsızlar tarafından çalındı.

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Onur Mahallesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. İş adamı Arif Örnek, iki arkadaşıyla birlikte bir bankadan 160 bin 700 lira çekip diğer bankalara borçlarını yatırmaya gitti. Örnek, D-400 karayolu üzerinde durup bir bankaya 45 bin lira yatırmak için arkadaşıyla otomobilden indi.

ARKADAŞINI PARA İLE BİRLİKTE BIRAKTI

Diğer arkadaşını ise 115 bin 700 lira para bulunan otomobilde bıraktı.

SİMİT ALMAK İÇİN OTOMOBİLDEN AYRILDI

Arkadaşı ise simit almak için otomobilden ayrıldı. Bu arada, aracın camı kırılarak koltuğun altında bulunan 115 bin 700 lira para çalındı.

Arif Örnek'in arkadaşı otomobilin yanına geldiğinde camın kırık paranın yerinde olmadığını görünce hemen arkadaşına haber verdi. Olay yerine gelen Arif Örnek polisi aradı.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, hırsızlık olayını gerçekleştirenlerin içinde bulunduğu ileri sürülen otomobili Hürriyet Polis Merkezi önünde durdurup 4 kişiyi gözaltına aldı.

İŞ ADAMI KAHROLDU

Örnek ise borcunu ödemek için çektiği para çalındığı için kara kara düşünmeye başladı. Polis şimdi gözaltına alınan 4 kişinin hırsızlık olayını gerçekleştirip gerçekleştirmediğini araştırıyor.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (66)

Veli Demir Potin:

Hırsızın elini kesmezsen olacağı bu.

84
3
yanıtYanıtla
el aksa:

evet tek çözüm

yanıt1
yanıt0
ferder:

dünya malına aldanmayın onu size veren ALLAH onu yine sizden almayı bilir

49
10
yanıtYanıtla
Melaike:

Oğlum parayı alan Allah değil, hırsız; haberi iyi okumadın galiba !

yanıt3
yanıt3
ihtiyar müftü:

cevap melaike, ye:ALLAH müsade etmese, hirsiz parayi oradan alabilirmi, . burada tuhaflik yok, , tuhaflik sende, , biraz zekayi calistiracaksin, .

yanıt0
yanıt0
gülistan:

MELAİKE gel sana biraz dinimizi öğreteyim:)))

yanıt1
yanıt0
TEKNOLOJİK SÖMÜRGE:

Tamam da Koltuğun altında para olduğunu nerden biliyormuş. . .

44
0
yanıtYanıtla
Bekri:

Kardeş sen arabada hiç para taşımadın heralım. Sürücü en emin ve ele yakın orayı bilir.

yanıt0
yanıt0
AdanalıMobil-IOS:

Yazık ve günah

39
1
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

onlar bulunup ve mutlaka ama mutlaka cezalandırılmalı yani hakim amca oğlum bi daha yapma emi deyip salıvermemeli ki çıktığı gibi yine hırsızlık yapmak için işe koyulmasın.

39
0
yanıtYanıtla
ihtiyar müftü:

cevap melaike, ye:ALLAH müsade etmese, hirsiz parayi oradan alabilirmi, . burada tuhaflik yok, , tuhaflik sende, , biraz zekayi calistiracaksin, .

0
0
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title