Haberler

Otomobile Çarpmamak İçin Tır'ı Devirdi

Kütahya'da, tali yoldan aniden önüne çıkan otomobile çarpmamak için direksiyon kıran TIR sürücüsü, aracı orta refüjdeki beton direğe çarpıp devirdi.

Kütahya'da, tali yoldan aniden önüne çıkan otomobile çarpmamak için direksiyon kıran TIR sürücüsü, aracı orta refüjdeki beton direğe çarpıp devirdi. Çevredeki güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği kazada yaralanan TIR şoförü hastaneye kaldırıldı.

Kaza Kütahya- Eskişehir karayolunun 3'üncü kilometresindeki E Tipi Cezaevi önünde meydana geldi. Kent merkezinden Eskişehir yönüne giden 43 DA 120 plakalı TIR'ın sürücüsü Cafer Sarı, iddiaya göre tali yoldan aniden önüne çıkan bir otomobile çarpmamak için direksiyon kırınca, araç orta refüjdeki beton elektrik direğine çarparak devrildi. Çevredeki güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği olayda yaralanan TIR şoförü Cafer Sarı 112 ambulansıyla ambulansla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, tali yoldan kontrolsüz bir şekilde ana yola çıkarak kazaya neden olan otomobil sürücünün yakalanması için çalışmaların sürdüğünü belirtti. - Tahya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Kütahya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title