Haberler

Otomobilde Unutulan Çocuk Cam Kırılarak Kurtarıldı

ADIYAMAN'da, otomobilde unutulan 5 yaşındaki çocuk, babasının bulunamaması üzerine vatandaşlar tarafından cam kırılarak kurtarıldı.

Recep İnci, öğle saatlerinde içerisinde 5 yaşındaki oğlu Mehmet'in bulunduğu kendisine ait 02 FK 725 plakalı otomobilini Sakarya Caddesi üzerinde park etti ve kapısını kilitleyerek alışverişe gitti. İddiaya göre, küçük çocuk bir süre bekledikten sonra yalnız kaldığı otomobilde korkarak ağlamaya başladı. Ağlayan çocuğu görenler önce otomobil sahibi babayı aradı, ancak bulamadı. Kapısını zorladıkları otomobili açmayı başaramayan vatandaşlar, ağlamayı sürdüren küçük çocuğu dışarı çıkarmak için arka camı kırdı. Camı kırdıktan sonra otomobilin kapısını açan vatandaşlar, ağlayan çocuğu dışarı çıkardı. Bir süre sonra park ettiği otomobilin yanına gelen ve yaşananlardan haberdar olan Recep İnci, oğlu Mehmet'i de yanına alarak bölgeden uzaklaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title