Haberler

Otomobilde Çıkan Yangın Ormana Sıçradı

Güncelleme:

Aydın'da, sıfır kilometre alınan otomobil bir anda alev alıp yanmaya başladı. Yol kenarındaki ormanlık alana da sıçrayan yangına itfaiye ve orman ekipleri müdahale etti.

Aydın'da, kısa bir süre önce sıfır kilometre alınan otomobil biran da alev alıp yanmaya başladı. Aracı yol kenarına yanaştıran sürücü, kızı ve kızının bir arkadaşıyla araçtan indi. Yol kenarındaki ormanlık alana da sıçrayan yangını, itfaiye ve orman ekipleri söndürdü, otomobil hurdaya döndü. İzmir'de özel bir şirkette yönetici 47 yaşındaki Burhan Kazancı, bir hafta önce sıfır kilometre aldığı 34 JD 4113 plakalı otomobili, aniden gaz kesme arızası vermesi üzerine Muğla'daki bir yetkili servise verdi. Aracı, tamir edilmesinin ardından teslim alan Kazancı, kızı 21 yaşındaki Suna Kazancı ve kızının arkadaşı 20 yaşındaki Sinem Sönmez ile İzmir'e yola çıktı. Otomobil, Aydın- İzmir Otoyolu'nun Germencik İlçesi'ne bağlı Abdurrahmanlar Mahallesi yakınlarında bir anda alev alıp yanmaya başladı. Yol kenarına yanaştırılan otomobilden sürücü Burhan Kazancı, kızı ve kızının arkadaşıyla dışarı çıktı. Alevler yolun bitişiğindeki ormanlık alana sıçradı. İhbar üzerine yangına itfaiye ve orman ekipleri yangına müdahale etti. Dört arazöz, üç itfaiye ekibinin çalışması sonucu yangın söndürüldü. Otomobil hurdaya dönerken, bir hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Sıfır kilometrede aldığı otomobilin bir hafta içinde aniden gaz kesmesi arızası vermesi nedeniyle servise verdiğini, üç gün serviste kaldıktan sonra aracını teslim aldığını söyleyen Kazancı, Yine aynı arızayı yaptı. Ardından otomobil alev aldı. Kendimizi zor dışarı attık. Ölümden döndük. Böyle bir kabus yaşamamıştık. Kızım, arkadaşı ve ben hala olayın şoku içindeyiz dedi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ormana İzmir Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Prison Break 6. Sezon tanıtımı fake mi? Prison Break 6. Sezonu yayınlanacak mı? Filizlenmiş patates yenir mi? Filizlenmiş patates zararlı mı, yersek ne olur? Filizlenmiş patates zehirler mi? İncirlik Hava Üssü nerede, ne zaman açıldı? İncirlik Hava Üssü kaç yılında kuruldu? İncirlik Hava Üssü kime ait? İncirlik Hava Üssü neden değiştirildi? İncirlik Hava Üssü değiştirilme sebebi ne? İncirlik Üssü neden Ana Jet Üs Komutanlığı oldu? İncirlik Hava Üssü'nün önemi nedir? İncirlik Üssü'nün yeni adı ne? Müge Anlı Duygu Nebioğlu kimdir? Müge Anlı son bölümde ne oldu? 18 Nisan'da programda neler yaşandı? #FAHİŞYEMEĞEBOYKOT || Fahiş yemeğe boykot olayı ne? Boykot ne zaman yapılacak? İncirlik Üssü ismi değişti mi, yeni ismi nedir? İncirlik Üssü'nün adı neden değişti? ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM! | Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Temmuz zammı olacak mı? Metin Akpınar hasta mı? Metin Akpınar'ın sağlık durumu nasıl? Enflasyon tek haneye ne zaman düşecek? Bakan Şimşek tarih verdi! CUMARTESİ- PAZAR KAFELERE GİTMEYİN! Sosyal medyada başlatılan boykot ne? Kafeler neden boykot edilecek? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title