Haberler

Otomobilde Başından Vurulmuş Halde Bulundu

Kayseri'de park halindeki otomobilde 29 yaşındaki İhsan Yıldız, başından vurulmuş halde bulundu.

Kayseri'de park halindeki otomobilde 29 yaşındaki İhsan Yıldız, başından vurulmuş halde bulundu. Ambulansla hastaneye kaldırılan Yıldız yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Olay, saat 16.15 sıralarında merkez Melikgazi İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi Toros Caddesi'nde meydana geldi. Park halindeki 38 DT 466 plakalı otomobilin arka koltuğunda yaralı birisini görenler polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıyı ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Burada tedaviye yaralı yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Cinayetten sonra soruşturma başlatan polis, başından vurulan ve hastanede hayatını kaybeden kişinin 29 yaşındaki İhsan Yıldız olduğunu belirledi. Yıldız'ın yaralı olarak bulunduğu otomobide olay yeri ve parmak izi incelemesi yapılırken, cinayetle ilgili çok yönlü olarak soruşturma başlatıldı. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İhsan Yıldız Melikgazi Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title