Haberler

Silopi'de Otomobil Yol Kenarındaki Kadına Çarptı

Güncelleme:

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, İpekyolu'nda seyir halinde bulunan bir otomobil, yol kenarında bulunan kadına çarptı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, İpekyolu'nda seyir halinde bulunan bir otomobil, yol kenarında bulunan kadına çarptı. 47 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre olay, İpekyolu üzerinde meydana geldi. İpekyolu'nda seyir halinde bulunan ve plakası belirlenemeyen otomobil, yol kenarında bulunan Asiye Eren (47) adlı kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolun kenarına savrulan kadın, çevredeki vatandaşların yardımıyla Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Asiye Eren bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, Eren'in yakınları sinir krizleri geçirdi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İpekyolu Şırnak Silopi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

YusufmobilWeb@haberler.com:

Kulaktan duyman kelimelerle haber yapılmaz önce olayın gerçekleştiği yeri gidilir haberciyseniz tabi olay ipek yolunda değil cudi mahallesinde hastaneye götüren bizzat araba sahibi belirsiz kişi de değil

3
0
yanıtYanıtla
AHMET AYDINmobilWeb@haberler.com:

Öncelikle ailesine ve çocuklarina başsağligi diliyor ALLAH tan sabir diliyorum ve ayrica gazetecilik ve insanlik anlayişindan uzak yalanhaberinizi nefretle kiniyoruz derebaşi köyü ailesi olarak

0
0
yanıtYanıtla
emin ÇiğdemmobilWeb@haberler.com:

Öncelikle başimiz sağolsun Allah ailesine sabir versin ama böyle yalanda söylemeyin kardeşim haber yapacaksan adam gibi yapın. ..

0
0
yanıtYanıtla
neset cigdenmobilWeb@haberler.com:

Elif kardeşim hepimizin başı sağ olsun o hepimizin anasıydı mekanı cennet olsun inşallah ALLAH sizede sabırlar versin inşallah milletin ağzı cuval deyilki bağlıyası ALLAH her şeyi biliyor ya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title