Haberler

Otomobil Yayalara Çarptı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Adıyaman'da alkollü olduğu öne sürülen sürücü, otomobiliyle kaldırımda yürüyen yayaların arasına daldı. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi ağır yaralandı.

Kaza, geçe geç saatlerde Gölbaşı Caddesi'nde meydana geldi. 19 yaşındaki Ahmet Sönmez, iddiaya göre arkadadaşlarıyla alkol aldıktan sonra 06 KPE 77 otomobilinin direksiyonuna geçerek Atatürk Bulvarı'nda ilerlemeye başladı. Bu sırada iddiaya göre aşırı hız ve alkolün etkisiyle direksiyon kontrolünü yitiren Ahmet Sönmez, otomobiliyle kaldırımda yürüyen Veysel Sulu ve Yusuf Yeğen'e çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Veysel Sulu ve Yusuf Yeğen bir bahçenin duvarının arasına düştü.

Kazada yayalar Veysel Sulu ve Yusuf Yeğen ile sürücü Ahmet Sönmez, otomobildeki Abdullah Sönmez ve Abdullah Erdem yaralandı. Bahçede sıkıştıkları yerde yapılan çalışmayla çıkarılan yayalar ile otomobildeki yaralılar, sağlık görevlileri tarafından Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil servise alınan yaralılardan Veysel Sulu, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Tedavileri süren diğer yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Adıyaman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Sönmez Yayalar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title