Haberler

Otomobil Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Eskişehir'in İnönü ilçesi yakınlarında otomobil uçuruma yuvarlandığı kazada, 43 yaşındaki Aytül Keleş öldü, 4 kişi de yaralandı.

Eskişehir'in İnönü ilçesi yakınlarında otomobil uçuruma yuvarlandığı kazada, 43 yaşındaki Aytül Keleş öldü, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde İnönü- Kütahya karayolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. İstanbul'dan Antalya'ya gitmekte olan Hakan Keleş yönetimindeki 34 AR 6992 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucunda uçuruma yuvarlandı. Taklalar atarak yaklaşık 50 metrelik uçurumda ters dönerek duran otomobildeki Aytül Keleş olay yerinde öldü. Kazada, yaralanan sürücü Hakan Keleş ile Ömer Yazıcı, Semra Yazıcı ve Sergen Yazıcı ambulanslarla Eskişehir'deki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Olay yerinde ölen Aytül Keleş'in cesedi sedyeye konularak Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Jandarma ekipleri tarafından halatla çekilip yola çıkartıldı. Otomobil de vinçle olay yerinden kaldırıldı. İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Keleş Ömer Yazıcı Eskişehir Kütahya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title