Haberler

Otomobil, Tramvayla Tabela Arasına Sıkıştı

Güncelleme:

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda tramvay ile otomobil çarpıştı. Otomobil tramvayla tabela arasına sıkıştı.

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda tramvay ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil, tramvay ile yoldaki uyarı tabelaları arasında sıkıştı.

YASAK YÖNE DÖNÜŞ YAPTI

Cumhuriyet Meydanı'ndaki hemzemin geçitte meydana gelen kazada, ana yoldan, yasak olan yöne dönüş yapmak isteyen 38 YH 670 plakalı otomobilin sürücüsü Ayşe Kılıç, Cumhuriyet Meydanı- Talas seferini yapan 827 M2 nolu tramvayı fark edemeyince kazaya neden oldu. Çarpışmanın etkisiyle otomobil, tramvay ile yoldaki uyarı tabelaları arasında sıkıştı.

2 KİŞİ HAFİF AYARALANDI

Otomobil sürücüsü ile araçta bulunan diğer 2 kişinin hafif yaralandığı kazada, hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle kapanan Raylı Sistem yolu ise bir süre sonra trafiğe açılırken, yetkililer söz konusu bölgenin araç trafiğine belirli saatlerde kapalı olmasına rağmen sürücülerin uyarıları dikkate almadığını belirtti.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

ayşe kılıç Kayseri Talas Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

kayserili:

Normal, Kayseri trafiğini öyle bir hale getirdiler ki; sürücülerde ne yapacağını şaşırıyor. Kırmızı ışıkta 5 dakika bekliyorsun. Tramvay yüzünden sola ve sağa dönüşler yasak. trafik çileyle dolu, sadece suçu sürücüde aramamak lazım. trafiği berbat ettiler.

11
2
yanıtYanıtla
hasekinin eseri:

Kayseride her 10 metrede bir trafik ışığı bekleyin türkiye cevre bakanı olsun bu tayyibin has adam dediği herif otobanları trafik lambalarıyla aydınlatır öyle yerler varki iki ışık arası iki araba boyu.

10
0
yanıtYanıtla
Ülkücü MilitanMobil-IOS:

Tramvay Kaldırılsın Artık Başa Bela Oldu Trafiği Acayip Şekilde Yoğunlaştırdı.15 dk da Eve Yaptıgım Yolculugu Rutin Saatlerde 1 saatte Gidiyoruz. Çözüm:Yer Altından Geçmeli Özellikle Meydan Düvenönü Sivas Caddesi Yani İşlek Yerlerde Gitmeli

1
2
yanıtYanıtla
Kysrli:

Eğer bu bir hizmete allah kahretsin böyle hizmeti her yer kaza her yer ışık her yer çalışma var belsinden başlıtçyor bazı çukurlar var tren güzergahında tam 2 aydır acık hiç işlem yok terbiyesizlijk bu

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title