Haberler

Otomobil Tır'ın Altına Girdi: 2 Yaralı

Tekirdağ’da seyir halinde olan bir otomobilin, aynı istikamette seyir halinde olan TIR’a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada biri ağır 2 kişi yaralandı.

Tekirdağ'da seyir halinde olan bir otomobilin, aynı istikamette seyir halinde olan TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada biri ağır 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kapaklı- Çerkezköy yolunda meydana geldi. İddiaya göre, İsa Keleş yönetimindeki otomobil, aynı istikamette seyir halinde olan 18 EC 112 çekici plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü 33 yaşındaki İsa Keleş hafif yaralanırken, kaza sırasında yanında bulunan arkadaşı 26 yaşındaki Atilla Köken ise araçta sıkışıp kaldı.

Bu sırada kaza mahallinden geçen sürücüler, durumu hemen 112 ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri, araçta sıkışan Atilla Köken'in araçtan çıkarılabilmesi için itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye ekipleri, otomobilde sıkışıp kalan ve durumu ağır olan Köken'i yaklaşık 10 dakika süren çalışmaların ardından araçtan çıkarmayı başardı. Otomobilin arkadan çarptığı TIR sürücüsü ise kurtarma çalışmalarını endişeli gözlerle izledi.

İtfaiye ekiplerince araçtan çıkarılan Atilla Köken ve otomobil sürücüsü İsa Keleş, 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle kısmen trafiğe kapanan Kapaklı-Çerkezköy yolunda bir süre kontrollü bir şekilde ilerleyen trafik akışı, hurda yığınına dönen otomobil ve TIR'ın yoldan çekilmesinin ardından yeniden normale döndü. Yaralıların hastanede yapılan tedavilerinin ardından sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çerkezköy Tekirdağ Kapaklı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title