Haberler

Konya'da Otomobil, Telefon Direğinde Asılı Kaldı

Güncelleme:

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde 25 yaşındaki Mehmet Koyak'ın kullandığı otomobil, önüne çıkan araca çarpmamak için manevra yapınca, kontroldan çıkan araç telefon direğinde çarpıp, asılı kaldı.

Sürücü Koyak, kazadan yara almadan kurtulurken, direkte asılı kalan otomobil çevredekilerin ilgi odağı oldu. Kaza, saat 17.30 sıralarında Kileci Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde meydana geldi. Mehmet Koyak yönetimindeki 42 K 1978 plakalı otomobil, kavşaktan çıkan başka bir otomobile çarpmamak için manevra yaptı. Kontrolden çıkan otomobil yol kenarında bulunan telefon direğine çarparak asılı kaldı. Çevredekilerin yardımıyla direkte asılı kalan otomobilin ön kapısından yaklaşık 2,5 metre yükseklikten aşağıya indirilen sürücü kazayı yara almadan atlattı. Çevredekiler, oluşan ilginç kazayı cep telefonlarına kaydetmeye çalışırken tehlikeye rağmen kaza yerinden ayrılmadı. Olay yerine gelen kurtarıcı yardımıyla otomobil asılı bulunduğu yerden indirildi. Kazayı anlatan sürücü Koyak, "Yanımdan bir metre ileriden bir araba geçti. Ona vurmamak için direksiyonu kırdım. Bu yöne geldim. Nasıl olduğunu anlamadan direğe çıktım" dedi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akşehir Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title