Haberler

Otomobil ile Tır Çarpıştı: 4 Ölü, 3 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Pamukova İlçe Hastanesi, - Hayatını kaybedenlerin cesetlerinin morga getirilişi, Sakarya'da otomobil ile tır çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı Sakarya'nın Pamukova ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Pamukova İlçe Hastanesi, - Hayatını kaybedenlerin cesetlerinin morga getirilişi, Sakarya'da otomobil ile tır çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı Sakarya'nın Pamukova ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Emin Kars yönetimindeki 35 PAU 35 plakalı otomobil, Bilecik-Adapazarı karayolunun Mekece mevkisinde Nusret Ş'nin kullandığı 34 LC 4764 plakalı tırla çarpıştı.Kazada, otomobil sürücüsü Emin Kars ile aynı araçta bulunan Vildan (37), Nezihe (68) ve Kübra Kars (7), olay yerinde yaşamını yitirdi. Onur (11) ve Elif Kars (5) ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi ise yaralandı.Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Pamukova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Jandarma ekipleri, tır sürücüsü Nusret Ş'yi gözaltına aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Pamukova Bilecik Sakarya Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title