Haberler

1.2 Tonluk Tosun 25 Bin Liraya Satılıyor

Güncelleme:

1 ton 200 kiloluk tosun, sahibi tarafından 25 bin lira bedelle satışa çıkarıldı.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurbanlık satışlarında hareketlilik yaşanırken, satışa çıkarılan 1 ton 200 kiloluk Belçika Mavisi cinsi 2,5 yaşındaki tosun, hem cüssesi hem de fiyatı ile görenlerin ilgisini çekiyor.

Manisa'nın Turgutlu Ovası Sabancı mevkisindeki çiftliğinde uzun yıllardır büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliğiyle uğraştığını belirten Ali Akyay, yetiştirdiği tosunu kurbanlık olarak 25 bin liradan satışa çıkarttığını söyledi.

BU PARAYA OTOMOBİL ALINIR

Tosuna "Ramazan" adını verdiğini söyleyen Akyay, "Ramazan adını verdiğim tosunun canlı ağırlığı 1 ton 200 kilogram, fiyatı da 25 bin lira. Ramazan'ı doğduğundan beri çiftliğimde özenle bakıyorum. Ramazan'ı gören ve fiyatını duyanlar şaşırıyor. 'Bu paraya otomobil alınır' diyenler çıkıyor içlerinde ama bizim kurbanlığımız gerçekten çok büyük ve o paraları eder" diye konuştu.

İKİZİ DE VARMIŞ

Aynı zamanda kasap dükkanı işlettiğini kaydeden Akyay, "Ramazan'ın Şaban adında ikizi vardı. Onu kendi dükkanımızda et olarak satış yapmak için kestik. Ramazan, kurbanlık olarak satılmazsa, gelecek yıla kadar beslemeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Kurban Bayramı Turgutlu Belçika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (25)

Seda:

Kurban sünnettir ama vahşice vede sadece et yemek için yapılmassa güzeldir

15
17
yanıtYanıtla
niğdeli51:

kurban vaciptir seda cım

yanıt0
yanıt0
Seda:

Ben İslam tarihinden okuduma göre kurban zenginlere vacip ama bazı Müslümanlar arasında sünnet diye biliniyor beni cahil gören niğdeli

yanıt0
yanıt0
Gayserili:

Seda haklı peygamberimizin zamanında bazı Müslümanlar arasında sünnet olarak kabul edilmiş çünkü peygamberimizin heryıl yaptığı bir şeymiş

yanıt0
yanıt0
pahalı:

canlı kilo kurbanlık 12 TL den satılıyor. 1200kg x 12TL = 14400 TL hadi 15. 000 TL olsun 25. 000 TL bu hayvan için çoook pahalı. . . 15. 000 TL değieri o da maksimum. . .

14
17
yanıtYanıtla
cccccccc:

şimdi koyun kesen le tosun kesen aynı cennete gidemiyecekmi?????????

17
6
yanıtYanıtla
tokatlı:

niyet önemli koyunda kessen deve de kessen niyetin bozuksa fayda vermez

yanıt0
yanıt0
hakan:

yok koyun kesenler ayrı tosun kesenler ayrı ayrı cennetlere gıdecek. nasıl bır beynınız var sizin ya. sankı otelden oda ayırtıyor

yanıt0
yanıt0
ıgdırlı:

Su anda 1. 2 tonluk dana ıgdırda 7. 800 tl dir. hayva pazarında

6
15
yanıtYanıtla
zidan:

geçen gün haberlerde 1. 4 tonluk hayvan 16 bin tl ye satılıyordu. 25 bin tl çok fazla. gözünüz doysun. millet kurban kesemeyecek.

8
12
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title