Haberler

Otomobil Elektrik Direğine Çarptı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu elektrik direğine çarparak durabildi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu elektrik direğine çarparak durabildi. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, sabah saatlerinde yaşandı. Sürücüsü henüz belirlenemeyen GE DG 67 plakalı otomobil Çaycuma'ya seyir halinde ilerlerken, çarşı merkezine geldiği sırada yoldan çıkarak sağ tarafta bulunan elektrik direğine çarparak durabildi. Olayın pazar günü yaşanmış olması da olası bir faciayı önledi. Elektrik direğine çarpan otomobilde maddi hasar oluşurken, elektrik direği de yan yattı. Olay yerine polis ekipleri kazayla ilgili tutanak tuttu. Otomobil ise çekici yardımıyla alındı. Öte yandan, kaza anı bir iş yerinin güvelik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Çaycuma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title