Haberler

Otomobil Eczaneye Girdi

Adana’nın Kozan ilçesinde babası ilaç almak için eczaneye giden çocuğun çalıştırdığı otomobil, başka bir eczaneye girdi.

Adana'nın Kozan ilçesinde babası ilaç almak için eczaneye giden çocuğun çalıştırdığı otomobil, başka bir eczaneye girdi.

Edinilen bilgiye göre, Neşet Durmuş (40) çocuğunun hasta olması nedeniyle ilaç almak için 01 D 9911 plakalı otomobiliyle Karacaoğlan Mahallesi Hastane Kavşağı'nda bulunan nöbetçi eczaneye geldi. Otomobilini yol kenarına park eden ve kontağını üzerinde bırakan Durmuş, ilaç almak üzere eczaneye gitti. Bu sırada otomobilde bulunan Neşet Durmuş'un oğlu C.D.(9) otomobilin direksiyonuna geçerek otomobili çalıştırdı. Fren yerine gaza basan çocuğun hakimiyetindeki otomobil cadde üzerinde bulunan bir eczaneye girdi. Kaza sonrası çevreden geçen vatandaşlar ve otomobil sahibi Durmuş kaza yerine gelerek polise haber verdi. Kazada C.D. yara almazken, kaza anı iş yerine ait güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay yerine gelen iş yeri sahibi Kuddusi Çalatlı'nın kazaya sebep olan çocuk ve babasından şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kozan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title