Haberler

Otomobil Çeltik Tarlasına Uçtu: 1 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Çorum'un Osmancık ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin çeltik tarlasına uçmasına sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Çorum'un Osmancık ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, çeltik tarlasına uçtu. Trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

OTOMOBİL TAKLA ATTI

Kaza, ilçeye bağlı Ardıç köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Tokat'tan Düzce'ye gitmekte olan Davut Şahin (38) yönetimindeki 81 BY 411 plakalı minibüs Ardıç köyü yakınlarına geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Takla atmaya başlayan otomobil yol kenarında bulunan çeltik tarlasına uçtu.

YARALILARDAN ŞAKİR ŞAHİN HAYATINI YİTİRDİ

Kazada sürücü Davut Şahin ile araçta bulunan Zekiye Şahin (77), Şakir Şahin (77) ve Harun Erdemir (35) yaralandılar. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yolda hayatını kaybederken, Zekiye Şahin ise buradaki ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden Şakir Şahin'in cenazesi otopsi için ilçe devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Davut Şahin Osmancık Tokat Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title