Haberler

Otomobil Beton Bariye Çarptı: 4 Ölü (2)

Konya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, refüjdeki atık su kanalı köprüsünün beton bariyerine çarptı.

Konya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, refüjdeki atık su kanalı köprüsünün beton bariyerine çarptı. Kazada otomobildeki aynı aileden 2'si kadın 4 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, bugün saat 15.30 sıralarında Konya- Aksaray karayolunun 30'uncu kilometresinde meydana geldi. 49 yaşındaki çiftçi Fahri Yılmaz yönetimindeki 68 HF 722 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kontrolden çıkıp, refüjdeki atık su kanalı köprüsünün beton bariyerine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araç içinde sıkışan sürücü Fahri Yılmaz, eşi 48 yaşındaki İsmigül Yılmaz, babası 70 yaşındaki Hasan Hüseyin Yılmaz ve annesi 69 yaşındaki Hatice Yılmaz hayatını kaybetti. 4 kişinin cesetleri sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldıktan sonra otopsi için Selçuklu Tıp Fakültesi Morgu'na kaldırıldı.

Aksaray'da oturan Fahri Yılmaz'ın, ayağında rahatsızlık bulunan ve doktorlar tarafından kesilmesi kararı verilen babası Hasan Hüseyin Yılmaz'ı, eşi ve annesi ile birlikte Konya'da da bir doktora muayene ettirdikten sonra Aksaray'a döndüğü öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hatice Yılmaz Fahri Yılmaz Aksaray Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title