Haberler

Otomobil Bariyerlere Çarptı: 3 Yaralı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil bariyerlere çarptıktan sonra trafik levhalarını devirdi.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil bariyerlere çarptıktan sonra trafik levhalarını devirdi. Kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, D-100 karayolundan İzmit istikametine gitmekte olan Z.T. 81 AZ 970 plakalı otomobil, Akmeşe sapağı mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Hızını alamayan araç daha sonra yol kenarındaki trafik levhalarını devirdikten sonra kaldırıma çıkarak durabildi. Kazada araçta bulunan sürücü Z.T. ile Bahadır S.ve yanındaki ismi alınamayan kişi yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Z.T. ile ismi öğrenilemeyen kişi İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne, Bahadır S. ise Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kartepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title