Haberler

Otomobil Ağaca Çarpı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Adıyaman Kahta Karayolu üzerinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Adıyaman Kahta Karayolu üzerinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ali Gültekin (25) yönetimindeki 58 EA 894 plakalı otomobil, Kahta istikametinden Adıyaman istikametine seyir ederken, Gözebaşı köyü yakınlarında yoldan çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Kazada sürücü Ali Gültekin ve Hasan Güzel ağır yaralandı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan Ali Gültekin yolda hayatını kaybederken, Hasan Güzel'in durumunun ağır olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Ali Gültekin'in cenazesi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, yakınları sinir krizleri geçirdi. Kaza sonrası kazazede yakınları, ambulansın yaklaşık 2 saat geç geldiğini belirterek, olayda ihmal olduğunu ileri sürdü.

SAĞLIK EKİPLERİ KAZA YERİNİ BULAMADI

Kazazede yakınları, kazanın ihbar edilmesine rağmen sağlık ekiplerinin olay yerine 2 saat sonra geldiğini iddia etti. Kazazedelerin yakınları, "Olaydan hemen sonra otomobilde bulunan kişiyle telefonda görüşen ve kaza olduğunu anlayan kişi durumu 112, 155 ve 156'ya bildirmiş. Kaza gece 03.30 civarında olmasına rağmen ambulans ve jandarma kaza yerine saat 05.30'da gelmiş. Kazaya zamanında gidilseydi sonuç böyle olmazdı" diyerek sağlık ekiplerine tepki gösterdi. Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ise, olayda ihmal olmadığını belirterek, ekiplerin kaza yerini bulamadığını ifade etti. Yetkililer, "Saat 04.02'de 112'yi arayan bir kişi otomobilde bulunan arkadaşlarıyla telefonda görüşürken gürültü geldiğini ve telefonun kesildiğini dile getiriyor. Bunun üzerine durum polis ve jandarmaya bildiriliyor. Bir ambulansımız jandarma ekipleriyle birlikte Kahta-Adıyaman arasında belirtilen aracı arıyor. Aramalara rağmen herhangi bir kazaya rastlanılmıyor. Daha sonra ekipler istasyona dönüyor. Saat 05.30'da jandarma 112'yi arayarak kaza yerinin bulunduğu ihbarını yapıyor. Bunun üzerine sağlık ekipleri 10 dakika içerisinde olay yerine ulaşılıyor. Olayda ihmal yoktur" görüşlerini aktardılar. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Gültekin Hasan Güzel Adıyaman Kahta 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title