Haberler

Otokoç Samsun'a "Chairman's Award" Ödülü

Otokoç Samsun Şubesi, satış ve satış sonrası memnuniyetindeki başarısıyla, uluslararası Ford camiasının en prestijli ödülü kabul edilen Chairman's Award'ın (Başkanlık Ödülü) bu yılki sahibi oldu.

Otokoç Samsun Şubesi, satış ve satış sonrası memnuniyetindeki başarısıyla, uluslararası Ford camiasının en prestijli ödülü kabul edilen Chairman's Award'ın (Başkanlık Ödülü) bu yılki sahibi oldu.

Ford Motor Company tarafından her yıl bayilerinin satış ve satış sonrası hizmet kalitesini değerlendirmek üzere düzenlenen yarışmada, gösterdiği üstün başarı sonrası Otokoç Samsun Şubesi Chairman's Award'ı almaya hak kazandı.

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç'tan Başkanlık Ödülü'nü alan Otokoç Samsun Şube Müdürü Murat Görgülü, en büyük hedeflerinin yüzde 100 müşteri memnuniyeti olduğunu söyledi.

Görgülü, "Bunu uluslararası standartlarda gerçekleştirerek Ford dünyasının en prestijli ödülüne layık görülmenin gururunu yaşıyoruz. Tüm Otokoç Samsun ekibi olarak satış ve satış sonrası performansımız ile daha nice başarılara imza atmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Ford Motor Company Samsun Otokoç Ford Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title