Haberler

Otogarda Büyük Vurgun

Güncelleme:

İBB'nin aldığı kararla 25 dakikaya kadar giriş-çıkışlar ücretsiz. Ancak, işletmeci firma bu süre aşılmasa bile 8 lira alıyor. İBB'ye bağlı zabıta bugün denetim yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü tarafından alınan kararla; Büyük İstanbul Otogarı'nda 25 dakikaya kadar araç giriş-çıkışları ücretsiz. Ancak otogarın işletmecisi Avrasya Terminal İşletmeleri, belediyenin otogara müdahale hakkı bulunmadığını belirterek bu süreyi aşmasa bile sürücülerden 8 lira alıyor.

İBB 3 MİLYON LİRA CEZA KESTİ

Sürücülerin şikayetleri üzerine İBB'ye bağlı Zabıta Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bugün otogar çıkışında denetim yapıldı. İBB ekipleri otogardan çıkan araçları durdurarak sürücülere bilgi verdi. Zabıta ekipleri araç sürücülerine 0-25 dakika arası giriş-çıkışlarda yaptıkları ödeme nedeniyle tutanak tutturmalarını istedi. Bazı sürücüler tutanak tutulmasını istemedi. Bazı sürücüler ise tutanak tutturdu. Zabıta ekipleri tarafından hazırlanan tutanaklara sürücüler imza atarken, ödedikleri ücretin fişlerini de ekiplere verdi.

İBB'nin geçtiğimiz Nisan ayından beri denetimini sürdürdüğü ve Avrasya Terminal İşletmeleri'ne yaklaşık 3 milyon lira ceza kestiği belirtildi.

"FİŞLERDE GİRİŞ SAATİ YOK"

Tutanak tutturan bir sürücü, "Bunu uygulamıyorlar. 5 dakika da girsen 1 dakika da girsen para alıyorlar" dedi. Ayrıca fişlerde giriş saati olmadığını söyleyen sürücü, "Çıkışta 8 lira alıyorlar" diye konuştu. Bir sürücü ise ücretin haksız olduğunu söyleyerek, "Alibeyköy'deki otogarda para alınmıyor. Burada 8 lira gibi bir ücret alıyorlar" dedi. Başka bir vatandaş ise, "Ücreti ödemezsek çıkışa izin vermiyorlar. Onlarla münakaşaya girmektense ödemeyi yapıyoruz" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Avrasya Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (45)

hakikatmobilWeb@haberler.com:

Avrasya terminalin sahibi metro turizmin sahibidir yani samsunlu galip öztürk eski spor bakani suat kılıç ile ortaklar yani devlet eliyle halkı soyup mafyacilik oynuyorlar herşeye yüksek sesle ders verenler bu olanları son bir yıldır neden görmezden geliyorlar dersiniz yazık

27
1
yanıtYanıtla
EMRE:

NE YAPACAKSINIZ ACABA. . . . ALIYORUZ EVET. . . . DEVLETIN BASI ALI KIRAN BAS KESEN. . . . BIZ OLMUSUZ COKMU. . . .

5
14
yanıtYanıtla
X-RAY:

MAFYA BİTTİ Mİ ACABA, DEVLET ELİYLE MAFYALIK YAPILIYOR. DEVLETTE SADECE BAKIYOR. . .

15
4
yanıtYanıtla
macit:

bence para cezası yeterli değil o firmanın işletme aktini fes etmek gerekir çünki kesilen ücret yine vatandaştan cıkıyor uygulamaya devam ederek o ceza zaten vatandaştan tekrar toplanıyor onun yerine oranın işleme sözleşmesi bitirilmeli yoksa o cezaların hiç bir yaptıımı olamaz

16
1
yanıtYanıtla
milli:

Çok iyi milleti keriz yerine koyuyorlardı.

17
0
yanıtYanıtla
üzeyir:

Adalet teceli edecektir inşallah kesilen cezayı öderler.

14
1
yanıtYanıtla
avukat:

mahkeme cezayı iptal eder. . bakanlarımız bile 700. 000 lik saat takıyor onlarda yesin

11
3
yanıtYanıtla
eeee napalım !!!!!!!!!!:

devlette olsa ödemeyenden 10 katı ceza keser millette ne yapsın mafya ilemi uğraşacak veriyo işte

14
0
yanıtYanıtla
ABIZER:

rica ediyorum bizim basina simdiden sonra ulkede vurgun olmayan hirsizlik olmayan kurumlari ve sektorleri yazin

13
1
yanıtYanıtla
MHP LILER YUVAYA DÖNÜYORMobil-ANDROID:

kimki milletin hakkını yiyor iki yakası bir araya gelmesin. Allah onları yuceltmesin onlara fırsat vermesin haram zehir olsun .

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title