Haberler

Otogar Esnafı Silahlı Kavgayla İlgili Yönetimi Suçladı

Güncelleme:

Büyük İstanbul Otogarı'nda yaşanan silahlı saldırı sonrası otogarda çalışan esnaf, "Burada gerçekleşen olayların yüzde 99'u yönetimden dolayı oluyor." dedi.

Büyük İstanbul Otogarı'nda yaşanan silahlı saldırı sonrası konuşan esnaflar, otogar yönetimini eleştirdi.

"ESKİ BAŞKAN YENİ BAŞKANA ASANSÖRDE SALDIRDI"

Otogarda öğle saatlerinde yaşanan silahlı saldırı sonrası esnaf açıklamalarda bulundu. Olayın pompalı tüfek ve uzun namlulu silahla gerçekleştirildiğini belirten bir esnaf, yönetimin eski başkanının yeni başkan asansördeyken saldırıyı yaptığını ifade etti. O esnada asansörde bulunan yeni yönetim kurulu üyelerinin de yaralandığı belirtildi.

"70 LİRALIK OTOBÜS ÇIKIŞINI 230 LİRA YAPMIŞ"

Yaşanan saldırı hakkında açıklamalarda bulunan otogar esnaflarından biri, "Burada gerçekleşen olayların yüzde 99'u yönetimden dolayı oluyor. Yönetim buranın resmi olan 70 liralık otobüs çıkışını 230 lira yapmış. Saat başı da ücret alıyor. Araç burada arızalanırsa tamirhaneler var. 1-2 gün kaldığında 300 lira ücret ödüyorlar. Bunu hiçbir esnaf da kabul etmiyor. Bu olaylarda yönetimden dolayı, haksız paradan dolayı olaylar çıkıyor" dedi

"YÖNETİM İLE OTOBÜS ŞİRKETİ SAHİPLERİ ANLAŞMAZLIK YAŞIYOR"

Başka bir esnaf da, "Suçu hiç olmayan arada kaldı ve hiç olmayacak şeyler oldu. Ücretler 75 lira idi, şimdi 99 lira oldu. Saat başını da 2 liradan 5 liraya yükselttiler. Bir otobüs burada 24 saat kaldığında 250 lira ücret ödüyor. Otobüs giriş çıkış ücretleri nedeniyle yönetim ile otobüs şirketi sahipleri anlaşmazlık yaşıyor. Burası otobüs yeri, otobüsçü az ücret ödemek istiyor" ifadelerini kullandı.

"ASANSÖRÜ UZUN NAMULU SİLAHLARLA TARADILAR"

Hamza K. isimli esnaf ise, "Buradaki bir otobüs şirketinin yazıhane sahibi başkandı. Başka biri gelip onu başkanlıktan çıkarttı. Ondan dolayı başka bir başkan getirdiler. Ondan sonra da olay oldu. Olay zaten asansörde oluyor. Asansörün içerisinde insanlar vardı. Asansörü uzun namlulu silahlarla taradılar" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

Şöför:

Gördüğüm en rezil yer piskik icinde otobüslerden 100 tilden fazla ücret alınıyor pis heryer yeni otogar şart metropole şart yakışmıyor istanbula esenler otogarı

81
0
yanıtYanıtla
vatandaşMobil-ANDROID:

ulan iki dakkika yolcu indirip ciktim 10 tl aldilar be vicdansizlar beter olun . bir gün toplu bir eylem yapin istanbulu kilitlersiniz ama beyin nerde .( Birde girise kocaman tabela yapmislar 25 dakkika ücretsiz diye )

50
0
yanıtYanıtla
AKŞAM:

Fiyatları devlet belirlemeli. Bilet fiyatınıda otopark parasını da devlet belirlemeli

34
0
yanıtYanıtla
Eski AKP li:

UKOME ve İBB karalarına rağmen otogar giriş çıkışlarında vatandaştan alınan haracın hesabını kim verecek

17
1
yanıtYanıtla
yorgun:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınyüzde yüz bunlardakürttür

12
2
yanıtYanıtla
Ölümüne giderimMobil-IOS:

Yürü. Türkiye. Daha cok. Harac veririz

12
1
yanıtYanıtla
Emirhan Mobil-IOS:

Bu adamlara devletin gücü yetmiyor:)) otogar giriş çıkış saniyede olsa 10 tl alıyorlar adamlar tam bi mafya ist göbeğinde ama siz bu milletin ahını alıp havadan sudan para koparın yiyebilirseniz,bu devletinde size gücü yetmediği kesin bulun belanızı birbirinizden dileklerimle

12
1
yanıtYanıtla
muroMobil-ANDROID:

dikkat ettiyseniz bu tarz yerler hep rant icinde mafya isleri kravatli mafya diyecegim ama kravatta takmiyorlarki

11
0
yanıtYanıtla
polis bayan çevik:

polislerde yalışıklıymış

6
5
yanıtYanıtla
Misafir Misafir:

Park yerleri hariç otogara giriş ve çıkışlar 30 (otuz) veya 60 (altmış) dakikaya kadar ücretsiz olmalı. Saygılarımla.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title