Haberler

Otobüsün Çarptığı Otomobilden Fırlayan Kadın Sürücü Öldü

YOZGAT'ın Sorgun İlçesi'nde bir yolcu otobüsü, aynı yönde giden otomobile arkadan çarptı.

YOZGAT'ın Sorgun İlçesi'nde bir yolcu otobüsü, aynı yönde giden otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle koltuğundan fırlayıp yola savrulan otomobil sürücüsü, henüz 2 aylık anne 32 yaşındaki Tuğba Erdoğan ambulansla kaldırıldığı hastanede can verdi.

Kaza, Sorgun Atatürk Bulvarı kavşağında bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Sivas'tan Ankara yönüne giden 36 yaşındaki Ercan Dinç yönetimindeki 58 VA 050 plakalı yolcu otobüsü, aynı yönde giden Tuğba Erdoğan yönetimindeki 33 HH 420 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazanın şiddetiyle otomobil sürücüsü Tuğba Erdoğan şoför koltuğundan fırlayarak yola savruldu. Olay yerine gelen 112 Acil ambulansı tarafından Sorgun Devlet Hastanesine kaldırılan Erdoğan, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Tuğba Erdoğan'ın Ankara'da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda memur olarak görev yaptığı, Sorgun'daki bir yakınlarını ziyaret için geldiği ve 2 aylık anne olduğu belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - Yozgat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yozgat Sorgun 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title