Haberler

Otobüste Seyahat Eden Kadına Tecavüz Girişimi

Güncelleme:

Çin'de bir genç, otobüsle seyahat eden kadına tecavüz etmeye kalkıştı. Kadının kucağına oturarak taciz etmeye başlayan gence otobüs şoförü müdahale etti.

Çin'in güneydoğusunda Fujian eyaletinde bir genç, otobüste seyahat eden bir kadına tecavüz etmeye çalıştı. Otobüste başka kimsenin olmayışından cesaret alan genç, önce kadının kucağına oturarak kadını taciz etmeye başladı. Kendini korumaya çalışan kadını daha sonra yere yatıran ve tecavüz etmeye kalkışan gence otobüs şoförü müdahale etti. Olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (27)

ekrem:

çinde ateizm ve sosyalizm var o yüzden bu tarz ahlaksızlıklar ve suçlar çok yaygın! Çin müslüman olmalı ve Allah ın kanunlarıyla yönetilmeli. . o zaman toplum düzene girer. .

49
43
yanıtYanıtla
burcu:

allah korusun böyle insanlarla bizi karşılaştırma yarabbi

77
1
yanıtYanıtla
uyarı:

kızım başka ülkede üniversite okuyor. ama uzun yola tek yollamam mutlaka abisi de gider onla beraber. uzun yol bayanlar için tehlikedir. kurt kuzu olayı yollarda avını bekleyen pis adamlardan koru yavrularımızı Allahım.

60
5
yanıtYanıtla
Hacer:

21 yaşımdayım babam asla otobüste şehirlerarası yolculuğu tek başıma etmeme izin vermiyor. Bayan yanı otururum desem bile. Ki ben geceleri sokağa çıkıp gezebilen eğlenebilen bir kızım. Ama tek başıma otobüsle seyahat ettirmiyor babam. Sebebi erkeklerin böyle hayvan olması !

16
40
yanıtYanıtla
MELISAHGN@OUTLOOK.COM:

KADIN DISARDA ERKEK GIBI HAREKET EDERSE KIMSE DOKUNMAZ BEN O ADAMI BIR VURUSLA YERE YIGDIRIRDIM KENDINI SAVUNMA HAKKIN VAR DOLAYISIYLA BEN KORKMUYORUM

yanıt0
yanıt0
adanalimehmeter1956@web.de:

tam bir inek bogadan korkuyor

yanıt0
yanıt0
ekrem:

burası müslüman ülke ama bu tarz ahlaksızlık ve suç da çinle yarışır.

29
25
yanıtYanıtla
türkistan vs kürdistan:

Çin . . . . . çinnnn . . . . her pislik çıkar ordan. . .

35
9
yanıtYanıtla
kaokgagmeoraha12@gmail.com:

hadi lan ordan hiç Çinde yaşadın mı

yanıt0
yanıt0
CAN:

EKREM CENABI ALLAH AKIL FİKİR İHSAN EYLESİN

33
7
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title