Haberler

Muavinden Skandal Savunma! Dekolteli Bayan Gördüm, Tuvaletler Doluydu

Güncelleme:

Otobüste mastürbasyon yaparak genç kıza cinsel istismarda bulunan muavin Gökhan G. verdiği ifadede, "Dekolteli bayan gördüm, tuvaletler dolu olduğu için otobüste mastürbasyon yaptım" dedi.

Muğla'dan İstanbul'a giden otobüste mastürbasyon yaparak üniversite öğrencisi genç kıza cinsel istismarda bulunan muavin 27 yaşındaki Gökhan G. feribotta dekolte giyen bir kadını görerek tahrik olduğunu, feribottaki tuvaletlerin dolu olması nedeniyle otobüste mastürbasyon yaptığını; bardaktaki spermlerinin koltuktaki kızın üzerine döküldüğünü ileri sürdü.

25 Mayıs günü meydana gelen olayda, Muğla'dan İstanbul'a giden yolcu otobüsü, feribotla Yalova'dan Eskihisar'a geçerken, otobüste görevli Gökhan G. mastürbasyon yaparken, koltuğa uzanarak uyuyan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki C.D.D.'nin üzerine spermler geldi. C.D.D. şikayetçi olurken, ilk ifadesinde Gökhan G. pet şişeden su döküldüğünü iddia etti. Gökhan G. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine Gökhan G., 2 gün sonra tutuklandı. Gökhan G. hakkında 'hayasızca hareket' suçundan 1 yıla, 'cinsel saldırı' suçundan da 12 yıla kadar hapis cezası istendi.

"FERİBOTTA AŞIRI DEKOLTE GİYMİŞ BİR KADIN GÖRDÜM

"Bugün, Gebze 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya Gökhan G., Metro Turizm'in avukatı Aslı Çokgüler katıldı. C.D.D. ise Adana'da ifade verdi. Mahkemede kendini savunan Gökhan G., "Öncelikle benim hareketim müştekiye karşı değildir. Metro Turizm'e ait araçta muavin olarak çalışıyordum. Araç Yalova'dan Eskihisar feribotuna bindiğinde uyandım. Kaptana kahve almak üzere otobüsten inerek feribota çıktım. O arada feribotta aşırı dekolte giyinmiş bir bayan gördüm.

"LAVABOLAR DOLUYDU"

Sabahın verdiği mahmurlukla tahrik oldum. Kaptanın kahvesini verdikten sonra feribottaki lavabolara baktım. Ama lavabolar doluydu. Otobüse geri döndüm.

"OTOBÜSÜN ARKA TARAFINA GEÇTİM MASTÜRBASYON YAPTIM"

Otobüsün kontağı kapalı olduğundan iç ışıkları yanmıyordu ve karanlıktı. Otobüsün arka tarafına geçtim. Elime bir bardak almıştım. Burada mastürbasyon yaptım" dedi.

Gökhan G. bardağın içerisindeki spermlerin üniversite öğrencisi genç kızın üzerine döküldüğünü ileri sürerek, şöyle devam etti:

"MÜŞTEKİ UYUYORDU"

"Daha sonra buradan otobüsün önüne doğru ilerlerken otobüsün içerisinde bulunan çöpleri toplamaya başladım. Önce bir servis masasından yarım dolu olan plastik su bardağı ve gazeteyi aldım. Bu şekilde çöpleri toplayıp ilerlerken müştekinin uyuduğu bölüme geldim. Müşteki baş tarafı koridora doğru dönük ayakları cam tarafına doğru uyuyordu.

"ELİMDEKİ BARDAKLAR DÖKÜLDÜ"

"Benim de elimde çöp olarak aldığım gazete parçaları, yarım dolu plastik su bardağı ve içinde spermlerim olan diğer bardak vardı. Müştekinin önündeki çöpleri almak için uzandığımda elimdeki bardaklar döküldü.

"ÇIĞLIK ATMAYA BAŞLADI

Müşteki uyandı ve başımda beni görünce hafiften çığlık atarak bağırmaya başladı ve 'sen ne yapıyorsun?' dedi. Ben de üzerine su döküldüğünü kızacak bir şey olmadığını söyledim. Ardından da ben oradan ayrıldım. Ben ilk etapta yalnızca suyun döküldüğünü zannettim. Daha sonra olay önce şoföre intikal etti. Bunun üzerine arabanın iç ışıklarını yaktık. Müşteki koltuktaki lekeleri gösterip 'muavininiz benim başımda mastürbasyon yaptı' dedi. Olay daha sonra jandarmaya intikal etti."

"HAKKIMDA 1 TANE ŞİKAYET OLMAMIŞTIR"

Gökhan G. 1 yıldır çalıştığı firmada hakkında herhangi bir şikayet olmadığını söyleyerek, "Ben bu olaydan önce bir yıla yakın Metro firmasında çalıştım. Hakkımda bir tane şikayet olmamıştır. Müştekinin arkasında, önünde ve yan tarafında erkek şahıslar oturmaktaydı. Ben müştekinin benimle ilgili ifadelerini kabul etmiyorum. Müşteki otobüse valizini verdiğinden itibaren olumsuz hiçbir davranışım olmamıştır" diye konuştu.

"ŞİRKETİMİZ ZARAR GÖRMÜŞTÜR"

Duruşmaya katılan Metro Turizm'in avukatı Aslı Çokgüler ise, "Mahkemeye katılma dilekçemizi tekrar ediyoruz. Sanık olayın gerçekleştiği tarihte şirketimizin çalışanıydı. Ne feribotta gördüğü bayan, ne de sabah uyanmış olmanın verdiği etki böyle bir hareketi müsamaha göstermez. Şirketimiz sanığın eylemi nedeniyle mağdur kadar olmasa da zarar görmüştür. Davaya katılmak istiyoruz" dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Metro Turizm'in davaya katılma talebi kabul edilirken, duruşma tanıkların dinlenmesi karar verilerek duruşma ertelendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Yalova Gebze Muğla 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

Recep Atli:

Bunlar akpnin adamlari. Ülkeyi haremlik selamlik ayirmak icin ellerinden geleni yapiyorlar. Kadinlara darbe vurmak icin daha ne kepazelikler yasayacagiz. Bu itleri serbest birakan hakimlerden de zamani gelince hesap sorulacak. Amerikada olsa o kadina mahkemeler milyon dolar tazminat verirler. Isletmede ödemek mecburiyetinde birakilir.

79
57
yanıtYanıtla
HAREMLIK SELAMLIK:

Bu isler bolincli yapiliyor ve yapilacak ta. Once zemin olusturulacak, toplumun tepkisi artirilacak sonra yasal duzenleme cikacak. Otobuslerde haremlik selamlik oturulacak. Arka planda hukumetin bir projesi var bence.

31
19
yanıtYanıtla
cart:

bak sorgulamalı yaklaşım sevdım senı bu benım aklıma gelmemıştı

yanıt2
yanıt1
asdda:

ıkınızde hukumet karsıtı pıslıklersıız aklınıza gelmez gelırsede sascma sapan gelır boyle

yanıt0
yanıt3
kadın asaletine uygun giyinmelidir:

Al sana giyinme(me) özgürlüğü. Bir delikanlının daha başı yandı. Yeter be. . . Ne gelirse erkeklerin başına geliyor, memlekette kadınların koruyucusu çok. Erkeğe zulümdür sorumsuz kadınların açık saçık giyinmesi.

26
24
yanıtYanıtla
ATSIZ RECEP:

hükümette akp var ama, chp kültürü ve zihniyeti ülkenin genlerine kadar islemis, temizlemesi en azyüz sene alir.

23
16
yanıtYanıtla
chp,li:

bravo recep, benim yazacaklarimi sen yazmissin, tesekkürler.

yanıt18
yanıt11
1:

neymiş bu CHP zihniyeti ya bir açıklayında anlayalım, avrupada insanlar çok daha açık saçık giyiniyor ama böyle manyaklıklar olmuyor bunu CHP AKP zihinyetiyle alakası yok Toplum olarak zihniyetsizsiz.

yanıt5
yanıt3
vatandaş:

CHPli belediyelerin preverzatif dağıttığı memlekette şaşırmamak lazım

16
18
yanıtYanıtla
Sercoo:

Senin kadinin topugunda anasinin dizinde kücük kizinin hemde kendi kızında tahrik olan zihniyetin değil chp suclu demi sapiklikda levıl atladiniz suclu ariyonuz ya sizde hicmi yüz yok haysiyet zaten hak getire

yanıt8
yanıt3
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title