Haberler

Otobüslerde Hırsızlık Yapan Şüpheli Yakalandı

Malatya'da şehir içi otobüslerde yolculuk yapan vatandaşların paralarını çalan şüpheli şahıs yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne başvuran 64 yaşında bir vatandaş, trambüs ile yolculuk yaptığını söyleyerek, indikten sonra pantolonunun cebinde bulunan 380 TL parasının olmadığı yönünde şikayette bulundu. Şikayet üzerine söz konusu trambüse ait kamere görüntülerini inceleyen Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlileri, 55-60 yaşlarında bir şahsın, şikayetçinin seyahat ettiği koltuğun yanında ayakta yolculuk yaptığını ve kolunda taşıdığı ceketiyle perdeleme yaparak, vatandaşın pantolon cebinden parasını çektiğini ve daha sonra trambüsten inerek, ayrıldığını tespit etti.

Şüphelinin Malatya'ya başka illerden gelmiş olabileceği ihtimali ile harekete geçen ekipler, Malatya otogarlarında ve otellerinde yapmış oldukları araştırmada şüphelinin, A.A. (59) isimli şahıs olduğunu tespit etti ve şahsın olaydan sonra Erzurum iline gittiğini belirledi. 27 Mart tarihinde şahsın tekrar hırsızlık yapmak için Erzurum'dan Malatya'ya geldiğini tespit eden ekipler, şahsı kısa sürede yakaladı.

Geriye dönük yapılan çalışmalarda şahsın, 2 Eylül 2015 tarihinde yine trambüs içerisinde 67 yaşında bir vatandaşın pantolon cebinden 350 TL parasını yankesicilik yöntemiyle aldığı tespit edildi. Ayrıca şahsın yapılan üst aramasında Ankara, İzmir, Eskişehir, Bursa, Erzurum, Bitlis ve Malatya olmak üzere 7 ayrı ile ait toplu taşıma araçlarına binmek için kullanılan akıllı bilet ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli şahıs, bugün adli mercilere teslim edildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title