Haberler

Ağrı'da Otobüs ile Otomobil Çarpıştı: 22 Yaralı

Güncelleme:

Ağrı'da otobüsle otomobilin çarpışması sonucu 3'ü ağır toplam 22 yolcu yaralandı. Olay yerine AFAD ekipleri sevk edildi.

Ağrı'da yolcu otobüsüyle düğün konvoyundaki bir otomobilin çarpışması sonucu 22 kişi yaralandı Ağrı'da şehirleraarası yolcu otobüsüyle düğün konvoyundaki bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 22 kişi yaralandı.

YARALANANLAR DÜĞÜN KONVOYUNDAN GELİYORLARDI

Alınan bilgiye göre, Emin Akbaş yönetimindeki 02 KD 571 plakalı yolcu otobüsü, Ağrı Çevreyolu Hetamoğlu Petrol mevkisindeki kavşaktan dönüş yapan düğün konvoyu içinde yer alan İlyas Kadan idaresindeki 32 E 1040 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan otobüs, 150 metre ilerideki bir sitenin bahçesine girerek durabildi.Kazada, otomobil sürücüsü Kadan ve aynı araçtaki Halime (23), Mehmet Saim (34) ve Hatun Kaya (44) ile otobüsteki18 kişi yaralandı.Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ile Ağrı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Kazada, otobüste yaralanan bazı yolcular sıkıştıkları yerden AFAD ekiplerince çıkarıldı.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan otomobil sürücüsü Kadan ile beraberindeki Halime ve Mehmet Saim Kaya'nın durumlarının ağır olduğu ve Erzurum'a sevk edildiği öğrenildi. Bir süre trafiğe kapatılan yol, belediye ekiplerinin temizlik çalışmalarının ardından açıldı. Kazaya karışan otomobilin, akrabalarının düğünü için Erzurum Karayazı'ndan düğün konvoyu halinde geldikleri belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Saim Kaya Erzurum Ağrı Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

yakup camci:

Sürücü ilyas kadan kardeşimiz 12 ekim gecesi vefat etti Allah rahmet eylesin Amin

0
0
yanıtYanıtla
türk inci aydın:

bu kaza sonrası getirilen yaralıların başındaydım, Allahım şifalar versin, özellikle bacıları Hülyaya sabırlar diliyorum, çok acı, çokk, hepsi benim vatandaşım, ayrım yapmaksızın geçmiş olsun diyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title