Haberler

Otobüs Şoföründen Örnek Davranış

Sivas'ta özel halk otobüsü sürücüsü, araçtan indikten sonra fenalaşan kadın yolcusunu, güzergahtan çıkarak otobüsle Sivas Devlet Hastanesi'ne götürerek örnek bir davranış sergiledi.

Sivas Belediyesi bünyesindeki 58 H 0083 plakalı özel halk otobüsünde çalışan 35 yaşındaki Ömer Taşdemir, Şirinevler-Tuzlugöl hattında çalışırken otobüsten indirdiği yolculardan biri Hikmet Işık Caddesi üzerinde fenalık geçirerek biranda yere yığıldı. Otobüs şoförü Taşdemir ve araçta bulunan diğer yolcular, fenalık geçiren kadın yolcunun kalp krizi geçirdiğini düşündü. Bunun üzerine paniğe kapılan yolcular ambulansı arayarak durumu bildirdi. Otobüs şoförü Taşdemir ise ambulans beklemek yerine kadın yolcusunu tekrar araca alarak, yakınlarındaki Sivas Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Kadın yolcunun ciddi bir hastalığının bulunmadığı, yalnızca tansiyonu düştüğü için fenalık geçirdiği belirtilirken bir süre gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edildiği öğrenildi.

Kadın yolcunun fenalaşma anı ve otobüs şoförünün örnek davranışı otobüsün güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şirinevler Sivas 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title