Haberler

Polis İETT Şoförlerine Ceza Kesti

Güncelleme:

İstanbul'da bu sabah alışılmadık görüntüler yaşandı. Beşiktaş'ta uygulama yapan trafik polisleri, evrakları eksik olan İETT şoförlerine ceza kesti.

İstanbul'da son günlerde sıkça yaşanan otobüs kazalarının ardından denetimler arttırıldı. Trafik polisleri, İETT ve Özel Halk otobüslerini denetledi. İETT şoförüne ruhsatı yanında olmadığı ve aracın muayenesi yapılmadığından dolayı 80'er TL ceza kesildi. Bir yolcu ise beklemeden dolayı polislere tepki göstererek şov yapmakla suçladı.

POLİS OTOBÜSLERİ DENETLEDİ, CEZA KESTİ

İstanbul Trafik Denetleme Müdürlüğü tarafından İstanbul'un genelinde sıklaştırılan denetimlerde otobüs şoförlerinin belgeleri kontrol edildi. İETT ve Özel Halk Otobüslerini Beşiktaş, Dolmabahçe, Meclis-i Mebusan Caddesi, Vodafone Arena önünde durduran trafik polisleri, denetim yaptı. Bir İETT şoförüne ruhsatı yanında olmadığı ve aracın muayenesi yapılmadığından dolayı 80'er TL ceza kesildi.

YOLCU TEPKİ GÖSTERDİ: ŞOV YAPMAYIN

Bir yolcu ise beklemeden dolayı polislere tepki göstererek şov yapmakla suçladı. Denetlenen Özel Halk Otobüsü şoförü ise, "Denetimler sık sık yapılsın. Denetime karşı değilim. Denetimler sıklaşırsa en azından bu kazaların önüne geçilmiş olur" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

mal yolcu:

her zaman ibne bir yolcu çıkar işte gezi zekalılar

12
3
yanıtYanıtla
bir dost:

ehliyet ruhsat kontrol edilince kaza olmuyormuymus?

12
2
yanıtYanıtla
emir:

arkadaşlar polise artık bedava ulaşım yokk ondan ters düştuler fenada olmadı yani :)

2
11
yanıtYanıtla
TAŞRALI:

4 vatandaş yanarak öldükten sonra denetim yapmak şovdur. İBB senede bir otobüslerini değiştirirken, halk otobüsleri 50 yıllık. İBB halk otobüslerine bir kriter koymuyor. halk otobüsleri teksas belediyesine mi bağlı çalışıyor.

11
2
yanıtYanıtla
turko:

avrupayi gelin gorun biraz ornek alin turkiyede insan hayati diye birsey yok var olan sey rusvet torpil daysi olana iyi bir yer yani

10
0
yanıtYanıtla
cemil cahit can:

tabiiiiiii yyyyyyaaaaaaaa sennn daha önce denetimlerini yapmaaaaa kazalar olsun vatandaşlar yaralansın yanıp ölsünn zatten biz türk milletti olarakk illakki kaza olacak yaralanmalar ölümler olacak ondan sonrda tedbir alacaaazzz çok komiikkk

7
1
yanıtYanıtla
ishak:

önce şu cellat münübüsleri denetlesinler.yolda giderken zıp dururlar zıp kalkarlar.arabayı ruhsaT SÜRMÜYOR ARABAYI İNSAN SÜRÜYOR.

3
2
yanıtYanıtla
ishak:

vatandaş haklı bu denetim şovdan başka birşey değil.vatandaş işine gidecek şovmenler denetim yapacaklar.

1
4
yanıtYanıtla
şov yapma:

bencede şov yapmışlar senelerce hangi iett otobüsüne ceza kesilmiş

2
2
yanıtYanıtla
ilker kutlu:

seçim yatırımı 42 yıldır istanbuldayım reklamdan başka bişey degil

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title