Haberler

Otobüs Çimento Yüklü TIR'a Çarptı: 3 Ölü, 24 Yaralı

Güncelleme:

Erzurum'da çimento yüklü TIR'a çarpan şehirlerarası yolcu otobüsünde 3 yolcu öldü, 24 yolcu da yaralandı.

Erzurum'da çimento yüklü TIR'a çarpan şehirlerarası yolcu otobüsünde 3 yolcu ölürken 24 yolcu da yaralandı. Can pazarının yaşandığı kazada Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlikleri sıkışan yaralılara müdahale etti.

TIR'DA ÇİMENTO VARDI

Kaza bugün saat 19.20 sıralarında Erzurum'a 52 kilometre uzaklıktaki Aşkale ilçesinde meydana geldi. Erzurum- Trabzon yolu üzerindeki Aşkale çimento fabrikasından yüklediği çimentolarla anayola çıkan TIR'a, Erzurum'dan Trabzon'a giden ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen şehirlerarası yolcu otobüsü arkadan çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 4'ü ağır toplam 24 kişi yaralandı.

YARALILARA OLAY YERİNDE MÜDAHALE YAPILDI

Çarpmanın etkisi ile yolculardan bazıları koltuklarda sıkıştı. Kısa sürede olay yerine giden sivil savunma arama ve kurtarma birlikleri can pazarının yaşandığı kazada yaralılara müdahale etti.

Yaralılar, ambulanslarla Aşkale ilçesindeki Devlet Hastanesi, Erzurum'daki Bölge Eğitim ve Araştırma ile Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma TIR'ın sürücüsünü gözaltına alarak olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Trabzon Aşkale Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (29)

laz:

Super haber

9
50
yanıtYanıtla
erzurum yiğidi:

başları sağ olsun. kötü olmuş.

26
2
yanıtYanıtla
Serdar:

Erzurum da yiğit varmış

yanıt1
yanıt4
dogrucu:

erzurumdanda amma yigit çıkar ha

yanıt0
yanıt3
GAZİANTEP Mobil-IOS:

İnşallah hepsi kürttür ölenlerin

2
25
yanıtYanıtla
batmalı cemil:

ölende yaralıda insan kütlere tıştıkını ye antepli sen kürtlerden ne istiyorsun sayin faşist

yanıt14
yanıt0
Adanalı ağa:

Kürtler Anteptede zengindir, buda Kürdün yanında çalışan aç bir Antepli dir, bu şekilde psikolojisini düzeltiyor ampü kafalı.

yanıt4
yanıt3
SAKARYALI:

Bir Türk olarak sana yuhhhhhhhhhhhh diyorum.

yanıt19
yanıt0
HARUN:

ANTEPLİ HEPİMİZ ALLAHIN KULUYUZ, ALLAH SENİ İHLAS ETSİN.

yanıt7
yanıt0
numan:

hala şu otobüslere biniyosunuz insanoğlu kafamı basmıyo sizlerin

0
25
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title