Haberler

Otobanda Fuhuş Pazarlığı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da fuhuş yapmak amacıyla kamyonları durduran kadınlar otobanda tehlike saçıyor.

Şanlıurfa'da, otoban kenarında fuhuş yapmak amacıyla kamyon sürücülerini durdurarak pazarlık yapan kadınlar trafiği tehlikeye düşürüyor. Fuhuş otostopunun görüldüğü otobanda yol kenarına park edilen çok sayıda kamyonda fuhuş yapıldığı öne sürüldü.

Şanlıurfa- Gaziantep otobanında yol kenarında fuhuş yapmak amacıyla kamyon sürücülerini durduran ve trafiği tehlikeye düşüren kadınların, otobanı fuhuş meskenine çevirdiği iddia edildi.

Fuhuş otostopuyla durdurdukları, kamyon sürücüleriyle yol ortasında pazarlık yapan kadınların, 30- 100 lira arasında değişen fiyatla araç içerisinde ve yol kenarında ilişkiye girdikleri belirtildi..

Otobanda uzun kuyruklar oluşturan kamyon sürücülerine devriye görevini yapan trafik ekipleri, zaman zaman fuhuş için duran araç sürücülerine Kabahatlar Kanunu kapsamında 169 TL para cezası kesiyor.

POLİSİ ŞAŞIRTAN FUHUŞ BASKINI

Şanlıurfa'da otobanda yaşanan olay tehlikenin boyutlarını gözler önüne sererken, İstanbul Fatih'te yaşanan başka bir olay ise kelimenin tam anlamıyla pes dedirtti.

Fatih'te bir diskoda fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Yapılan baskında 12'si kadın ile bir işletmeci gözaltına alındı. Hiç Türkçe bilmeyen kadınların hepsinin üzerinden T.C kimlikleri çıkması polisi şaşırttı.

Asayiş Büro Amirliği Ahlak Kumar Büro Amirliği'ne bağlı ekiplere, Aksaray'daki bir diskoda fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarı geldi. Bunun üzerine ekipler, verilen adresi takibe aldı. Müşteri gibi içeri giren bir polis memuru, masasına davet ettiği bir kadınla otelde fuhuş yapmak için pazarlık yaptı. Polis memuru ile kadın 1 saati 400 TL'ye anlaştı. Bu sırada polis memuru arkadaşlarına mesaj çekerek baskın için start verdi. İçeriye yapılan baskında, 12 kadın ile bir işletmeci gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title