Haberler

Oto Sanatkarları Akdeniz Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Mersin Oto Sanatkarları Derneği Başkanı Cemal Serin, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Mehmet Fazıl Türk ve Yüksel Mutlu'yu ziyaret etti.

Ziyarette, Akdeniz Belediyesi'ni her zaman yanlarında hissettiklerini belirten Dernek Başkanı Cemal Serin, Eş Başkanlar Türk ve Mutlu'yu kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Akdeniz Belediyesi yönetiminden çok memnun olduklarını dile getiren Serin, oto sanatkarları olarak, geçen dönemde olduğu gibi bu dönemde de belediye ile uyum ve birlik içinde çalışmak istediklerini söyledi. Akdeniz sınırları içinde Oto Sanatkarları Odası'na bağlı bin 700 esnaf olduğunu kaydeden Serin, geçen dönem Akdeniz Belediyesi ile hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını ifade ederek, Eş Başkanlara teşekkür etti.

Eş Başkanlar Mutlu ve Türk de her zaman esnafın yanında olduklarını, yaşadıkları sorunların çözümü noktasında, belediye olarak her zaman göreve hazır olduklarını dile getirdiler. Yerel yöneticiliğin 'sorun değil çözüm üretme' mercii olması gerektiğini vurgulayan Eş Başkanlar, geçen dönem olduğu gibi yeni dönemde de demokratik, eşit, adil, şeffaf ve hakkaniyet ölçüleri çerçevesinde Akdeniz halkına, esnaf ve sanatkara bütün imkanları zorlayarak hizmet vereceklerini, sorunlarının çözümü için mücadele edeceklerini ifade ettiler.

Akdeniz'de yaşayan tüm kesimlerden görüş, öneri ve eleştiri beklediklerini de kaydeden Eş Başkanlar, kenti ilgilendiren konularda halk, sivil toplum ve meslek örgütleriyle birlikte karar alma ve Akdeniz'i birlikte yönetme anlayışından taviz vermeyeceklerinin altını çizdiler. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Fazıl Türk Yüksel Mutlu Akdeniz Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title