Haberler

Oto Hırsızını 'Aşk'ı Yakalattı

Güncelleme:

Ankara'da, oto hırsızı M.K. zengin rolü yaparak bir kızla tanıştı. Gerçeği öğrendiği halde evlenmek isteyen genç kız, reddedilip aldatılınca sevgilisini ele verdi.

Ankara'da cezaevi firarisi oto hırsızını M.K., tanıştığı genç kıza kendisini varlıklı bir ailenin oğlu olarak tanıtıp ilişki yaşamaya başladı. Klasik Otomobillere düşkün olduğunu söyleyen M.K., buluşmalara çaldığı klasik otomobillerle gitti.

M.K., genç kızı zengin olduğuna inandırdıktan sonra ilişkileri 5 ay devam etti. Genç kız gönlünü kaptırdığı M.K.'yı evliliğe razı etmek için baskı yapmaya başladı. Ancak M.K. çeşitli bahanelerle genç kızı oyaladı. Kız M.K'nın gerçek kimliğini öğrendi ancak vazgeçmedi. Evlenmek istedi ama yine olmadı aldatıldığını öğrenince intikam için ihbar etti.

"NEDEN BANA YALAN SÖYLEDİN"

Adı açıklanmayan genç kız, T.K. ismiyle tanıdığı sevgilisinin cüzdanında bir gün M.K.'ya ait kimlik bulunca kandırıldığını anladı ve "Neden bana yalan söyledin" diyerek hesap sordu. M.K. da bunun üzerine genç kıza gerçek kimliğini açıkladı, kullandığı otomobilleri çaldığını ve varlıklı bir aileden gelmediğini itiraf etti.

ÖFKEYLE İHBAR ETTİ

Genç kız buna rağmen âşık olduğu M.K. ile ilişkisini sürdürdü ve evlenme baskısına devam etti. Ancak sevgilisinin kendisiyle evlenmeyeceğini anlayan genç kız, aldatılmanın da verdiği öfkeyle M.K.'yı polise ihbar etti. Başkentte özellikle eski model BMW ve Mercedes marka otomobilleri çalan bir hırsızlık şebekesini yakalamak için aylardır çalışma yapan ancak izine ulaşamayan polis, gelen ihbarla harekete geçti.

"MERCEDES HASTALIĞI VAR"

Teknik ve fiziki takipler sonunda cezaevi firarisi M.K. ile E.T. ve F.E. adlı zanlıların eski model otomobilleri çalan şebekenin mensupları olduğu belirlendi. Soruşturma kapsamında M.K.'nın, T.K. adına düzenlenmiş sahte kimlikle dolaştığı anlaşıldı. M.K.'nın cezaevinden firar etmesinin ardından, "iş ortakları" E.T. ve F.E.'yle irtibata geçtiği ve eski model BMW ve Mercedes marka otomobilleri çalmayı sürdürdüğü tespit edildi. Düzenlenen operasyonla M.K., E.T. ve F.E., çaldıkları 6 adet eski model otomobille ele geçirildi. Adliyede, "Bende BMW ve Mercedes hastalığı var. Görünce dayanamam" diyen M.K ile iki suç ortağı tutuklandı. (Kaynak: Miiliyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mercedes Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

patsomobilWeb@haberler.com:

dinsizin hakkından imansız gelir, herkes layığını bulur vs... anlayan anladı sanırım

10
0
yanıtYanıtla
Doğru:

vay be, kıza bak, adamın hırsız olduğunu öğrendikten sonra bile gene evlenmek istemiş, koca bulmak hakikaten zorlaşmış, tabii sevgili piyasası yaygınlaşınıca karı koca olmaya gerek yok.

8
0
yanıtYanıtla
cezaevinde yeni dostluklar başlar:

cezası yokki, sakalanca ne olacak. . hiç birşey

2
0
yanıtYanıtla
ZEYNEP:

BEN OLSAM O KA KOLAY KURTULMAZ ELİMDEN MAHFEDERIM ONU DÖVERİM WALA ACIMAM PEŞİNİ BIRAKMAM

1
0
yanıtYanıtla
helal türk:

yav size ne alemin karisindan kizindan. . sizin insanlik anlayisiniz bumu. . . kime söyledigimi onlar kendilerini iyi biliyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title