Haberler

Otluk Alanda Sır Ölüm

İzmir’in Buca ilçesinde, daha önce AMATEM’de madde bağımlılığı tedavisi gören ve iki gündür kayıp olan Suat B’ın cansız bedeni otluk bir alanda bulundu.

İzmir'in Buca ilçesinde, daha önce AMATEM'de madde bağımlılığı tedavisi gören ve iki gündür kayıp olan Suat B'ın cansız bedeni otluk bir alanda bulundu.

Gürçeşme semtindeki otluk alanda bir erkek cesedi gören vatandaşlar durumu 155 Polis İmdat Hattına bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, yaptığı araştırmada cesedin 20 yaşındaki Suat B'a ait olduğunu tespit etti. Babasının yanında elektrikçi dükkanında çalışan Suat'ı iki gündür ailesinin aradığı anlaşıldı. Gencin cesedi, nöbetçi savcı incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Suat B'ın cesedinde ilk yapılan incelemeye göre darp ya da kesici alet izine rastlanmadı, kesin ölüm nedeninin detaylı otopsinin ardından belli olacağı bildirildi.

Öte yandan Suat B'ın daha önce Manisa AMATEM'de iki ay madde bağımlılığı tedavisi gördüğü ileri sürüldü. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gürçeşme İzmir Buca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title