Haberler

Otizmli Öğrenciler Malatya Valisi Kamçı'yı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Malatya Özel Eğitim Uygulama Merkezinde eğitim gören otizmli öğrenciler, Malatya Valisi Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti.

Malatya Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde eğitim gören otizmli öğrenciler, Malatya Valisi Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, okulun müdürü Serkan Köylü, beden eğitimi öğretmenleri Mürsel Kurt ve Mikail Şimşek ile öğrenciler, Kamçı'yla makamında görüştü.

Kaymakam Babahanoğlu, öğrencilerin Sessiz Adımlar Spor Kulübü ve Nefes Spor Kulübü çatısı altında atletizm, yüzme gibi branşlarda spor faaliyeti gösterdiklerini, büyük başarılara imza attıklarını ifade etti.

Türkiye Özel Sporcular Federasyonunun 8-14 Mart'ta Antalya Gençlik Hizmetleri Salonu'nda düzenlediği 1, 2. ve 3. Bölge Atletizm Şampiyonası'nda atletizm branşında öğrencilerin 13 altın ve bir gümüş madalya kazandıklarını belirten Babahanoğlu, Kamçı'ya davetiye takdim ederek, Malatya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Öğrencileri'nin "Dünya Otizm Farkındalık Günü"nde düzenleyeceği etkinliğe Kamçı'yı davet etti.

Vali Kamçı da öğrencileri, öğretmenlerini ve yöneticileri kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Kamçı, öğrencilerin elde ettikleri başarılardan gurur ve mutluluk duyduğunu vurguladı.

Kaynak: AA / Yerel

Nesim Babahanoğlu Süleyman Kamçı Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title