Haberler

Otizm Derneği'nden Başkan Ergün'e Teşekkür

Güncelleme:

Manisa Otizm Derneği Başkanı Saadet Şeranoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Ergün, engelli bireylerin her zaman destekçisi olduklarını ifade ederek, "Hepimiz birer engelli adayıyız. Bulunduğumuz makam itibariyle bizler de engelli vatandaşlarımıza destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Otizm Derneği Başkanı Saadet Şeranoğlu ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk etti. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette söz alan Manisa Otizm Derneği Başkanı Saadet Şeranoğlu, derneğin çalışmaları hakkında Başkan Ergün'e bilgiler verdi. Şeranoğlu, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü çerçevesinde, Büyükşehir Belediyesi'nin bizlere tahsis ettiği servis ile Celal Bayar Üniversitesi'nde bir dizi etkinlik gerçekleştirdik. Üniversitenin öğrencilerine otizmi anlatan broşürler dağıttık" dedi.

Tiyatronun geliri derneğimize bağışlandı

Büyükşehir Belediyesi'nin derneklerine sağladığı destekler nedeniyle de teşekkürlerini ifade eden Şeranoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin bugüne kadar çalışmalarımızda yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında, dernek olarak geçtiğimiz günlerde bir oyunun gelirini bizlere bağışlamıştı. Derneğimize bu oyun ile önemli bir maddi gelir sağlamıştık. Bundan sonrada bizlerin yanında olacağınıza inanıyoruz" dedi.

Tüm kurumlar el birliği içerisinde olmalı

Engelli bireylerin yaşam koşullarını kolaylaştırmak adına tüm kurumların el birliği içerisinde çalışması gerektiğini belirten Başkan Ergün de, "Hepimiz birer engelli adayıyız. Bulunduğumuz makam itibariyle bizlerde engelli vatandaşlarımıza destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonrada aynı doğrultuda hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi. Dernek başkanı Şeranoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin de taleplerini dinleyen Başkan Ergün, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil'in bir engelli merkezi oluşturulması için çalışmalar içerisinde olduğunu ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title